Tengerparti hangulat a Balaton partján

Ildikó a határidő lejárta előtti utolsó pillanatban döntött úgy, hogy megmutatja erkélyét az ebben a témában indított játékunkban és nagyon jól tette, mert bár rengeteg gyönyörű erkély, balkon, függőfolyosó érkezett az övét látva egyből tudtuk, hogy nálunk abszolút győztes, aztán mindent vitt, mert a többség is rá szavazott. 

 A fotóból nem gondoltuk, hogy egy panelház erkélyét látjuk, Ildióék remekül megoldották, hogy azt higyjük egy francia tengerparti vityillóhoz tartozik a kiülő, mondjuk a vízpart részben igaz, mert Ildikóék a balatonfüredi otthonukból rálátnak a magyar tengerre.

 “A lakásunk, harmadik emeleti, déli fekvésű, így egész nap ide süt a nap. Tavasszal és ősszel sokat használjuk az erkélyt, de ebben a forróságban szinte “használhatatlan”, de mi akkor is imádjuk és fontos része az otthonunknak.
 
Tudom, hogy az élő virág az igazi, de nálunk semmi nem marad meg, csak a szomszédban. 😀 Így biztos, van akinek idegen, de nálunk művirágok vannak, plusz egy kaktusz, ami az egyetlen túlélő. 
 

Fehér függönyökkel (Ikea Lill) próbálunk árnyékolni, mert nem találtam meg a nekem tetsző napernyőt 😀 Padlóként fa deszkákat tettünk le, amit fehérre festettünk. Ez azért is jó, mert mindig változik. Ha nem festjük le tavasszal, szép kopott, ha lefestjük akkor szép fehér. 🙂

A székekkel, asztallal ugyanígy vagyunk. 

A régi szőnyeget 3 ezerért vettem a neten, és imádom! A másik oldalt egy nagy beépített szekrény van, amit nem nagyon nyitogatunk, így ezt a területet is ki tudtuk használni.”

…és az esti hangulat:

Egy újabb példa arra, hogy az unalmas panelből is ki lehet hozni valami izgalmasat.

Fotók: Heizer Ildikó

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon2

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük