Dekoráljunk textillel

Továbbra is valljuk, hogy a dekorációtól lesz otthonos a lakás, a legfontosabb része az otthonunk teljessé tételének. Ha nincs kiegészítő, a végeredmény nem lesz az igazi. A bútorok nagyon fontosak, de csak az alapot adják, teljesen bebútorozott lakást is érezhetünk üresnek. Nem véletlen, hogy az Ikeában olyan nagy gondot fordítanak a bútorok megfelelő bemutatására. Tudják, hogy a részletek nagyon fontosak, berendezett, kiegészítőkkel telepakolt térben gusztálhatjuk meg a kiszemelt darabokat. Ki van ez találva rendesen, a vételre csábítás legnagyobb trükkje. 🙂

El is csábulunk, újra és újra. Most épp  egy kimondhatatlan nevű Ikea textil könyörgött, hogy vigyük haza, megsajnáltuk, hazahoztuk. 🙂 Merci lakàsàban az ablakokon nincs függöny, a hálóban levàlasztott gardrobon viszont igen, ott variàlhat kedvére.

22

Nappali állapot, este a függöny el van húzva. 

9

3

4

4

8

2

10

10

15x

16

23

Persze nem kell mindenáron a textilboltok kínálatához ragaszkodni, turkálókban is lehet találni különleges színű, anyagú ruhadarabokat. Nem jó a fazon? Kit érdekel, lesz belőle párnahuzat, kép….vagy lámpabura. Vajon a hálószobai csíkos  bura miből van? Igen, egy megunt pulcsival dobtuk fel. 

x5

Olyan szuper ez a két felső együtt….

x

x2

Filléres ötlet, szuper végeredmény. 🙂 

Fotók: M&A dekor

 

 

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük