Olcsó, látványos változások

Mindenkinél eljön a pillanat mikor változásra vágyik. A hiedelmekkel ellentétben ezt lehet okosan, költséghatékonyan is intézni. Mercinél a fűrdöszoba kapcsán jött a bekattanás. Ha a matekot nézzük, elég jók a számok. Vegyük sorba, mit , mennyiért vásárolt:

Tükör feletti lámpa: 7.000,- Ft postaköltséggel együtt (lámpa.hu). Egy semleges, egyszerű fényforrás, ami most pont ide illik, mert natúr kiegészítőkkel dobja fel a fehérséget.

A 60 cm átmérőjű tükröt egy lengyel cégtől rendelte, 15.000,- forintja (nem)bánta, de ennél jóval olcsóbban is lehet találni, de a bőr akasztó miatt erre esett a választás.

A Jyskben is szemezett egy 50 cm átmérőjü, szuper bambusztükörrel (6.500,- Ft), de az már túl kicsi lett volna.

Vett még pár csíkos kéztörlőt félpénzért, 695,- Ft/ darab (Mango).

Már csak egy színben passzoló szőnyegre volt szükség. Sinsayban talált is, 3.995,- forintért.

A festék, amivel átfestette a fekete falakat kb. 5 ezer forintot emésztett fel, a képek cseréje és a zománctáblák nem kerültek semmibe, nálunk azokból mindig van tartalék. Sacperkábé 30 ezer forintot költött erre a projektre, az elég baráti, tekintve, hogy mindennek mennyire felment az ára.

A régi cuccokért sem kell aggódni, mert minden megunt darabot újra felhasználunk, semmi nem vész kárba.

Ha már a fürdő megújúlt, picit szeretett volna a konyhában is variálni. Minden jó, ahogy van, mégis kívánta a szervezete az újat. Valamit, ami szembetűnő változás, mégsem kell nagyon mélyen belenyúlni a pénztárcába.

Ikea megoldotta ezt is. Regolit függőlámpaernő, 995,- Ft/darab. Röhej, de tényleg ennyi. Filléres öröm az olyan lakberhülyéknek, mint mi vagyunk 🙂

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük