• Muc@

    Sziasztok! Gyönyörűek a munkáitok, imádom a blogotokat, naponta benézek kicsit gyönyörködni. Szeretném megkérdezni, hogy a kanapén a zöld leves párnahuzat anyagát párnákra és dekorfüggönynek hol lehetne megszerezni. Az egyik (fotózásotok során készült) képen megláttam az évtizedekkel ezelőtti kedvenc "Glória" sorolható garnitúrám kanapéját és úgy megfájdult a szívem. Praktikus és szép volt, sajnálom, hogy már régen megszüntették a gyártását, azóta sem találkoztam ilyen változatosan összeállítható kényelmes ülőgarnitúrával. Köszi előre is a választ a függöny és párna beszerzési forrására, további sok sikert a munkáitokhoz és sok-sok nézelődőt itt az oldalon.

  • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

    Köszönjük szépen, nagyon kedves vagy! :) Sajnos nem szolgálhatunk jó hírekkel, a párnát és a függönyt a H&M home-ban vásároltuk, de már nem lehet kapni, megszüntették. :(

  • Muc@

    Köszönöm a választ, nagyon sajnálom, hogy már nem lehet kapni, mert mostanában látom egyre több fotón, a napokban már egy kör alakú mutatós tálcát is láttam ezzel a mintával. Azt gondoltam, hogy mostanában került forgalomba. Gondolom nem csak nekem akadt meg a szemem rajta, sokan vásárolnák örömmel. Nem értem, ha valamit keresnek, vesznek, akkor mi az üzlet a megszüntetésében?! Nem csak a lakberendezésben, sok másban is így van. Legyen az a kedvenc, jól bevált konyhai törlőkendőm, egy ízletes fokhagymás debreceni, egy jó minőségű bár nem olcsó kutyatáp, egy mosópor, egy mutatós, kényelmes, sorolható, különböző méretű elemekből álló, jól variálható ülőgarnitúra, stb., stb., stb. Érthetetlen. Na mindegy, ez van ezt kell szeretni.Azért köszi és jövök minden nap kicsit leskelődni.

  • Muc@

    Sziasztok, újra itt vagyok! Csak szeretném elújságolni, hogy benéztem a H&M home oldalára még tegnap este és csodák csodájára megtaláltam a keresett kedvenc párnámat és azonnal rendeltem is belőle, sőt elcsábultam még hozzáillő másféle párnára is. Függöny nincs, de nem adom fel! Hátha szerencsém lesz valamikor! Köszönet még egyszer a válaszotokért, nélkületek sosem találtam volna meg. Nagyon örülök.

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük