Ha helytakarékos ágyra van szükséged, irány az IKEA

Kislakásokban sokszor gondot okoz a vendégágy kialakítása. Helytakarékos, könnyen használható megoldás kell, erre a problémára talált megoldást az IKEA.

Az UTAKER  rakásolható ágy minden szempontból tökéletes választás. Kipróbáltuk és őszintén mondjuk, hogy teljes mértékben elégedettek vagyunk. Ha egymásra rakjuk egyszemélyes ágyként funkcionál, de remekül beválik nappali hencsergőnek is. Párnákkal kiegészítve remek kanapé lehet belőle. Szétszedve máris megvan a 2 személyes ágy, de akár sarokkanapéként is használhatjuk.

Ami nagyon fontos, az ágy pille könnyű, ezért a mozgatása nem jár kellemetlenséggel, pár perces művelet, amiben garantáltan nem izzadtok ki. 🙂

A 39990 Ft, -os ár mindenki számára elérhetővé teszi és az sem utolsó szempont, hogy remek hack anyag. Mi gondolkodtunk a festésén is, egyelőre elvetettük ennek lehetőségét, de lehet, hogy egyszer fekete lesz. 🙂

Végezetül had ajánljuk a barátnőnk Juditu posztját, aki szintén ezt a nagyszerű terméket választotta a nyaralója berendezésénél. 🙂 A posztot ide kattintva elolvashatod.

IKEA által támogatott bejegyzés

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük