Hálószoba dekor – tőlünk megszokott módon, több variációban

A sztori ugyanaz, mint a konyhánál, adott egy bútorozatlan – inkább negyedig bútorozott, mert néhány szekrény be van építve – 45 m2-es albérlet, amibe az alap bútorok (kanapé, ágy, polcok) a tavaly novemberi beköltözéskor gyorsan meg lettek véve, aztán kezdődhetett a dekorálás. A konyhát és a nappalit már többször megmutattuk, de a hálóról még nem készült bejegyzés, pedig variálódik rendesen.

Mivel az egyik fal totál gardrob, csak egy ágy kellett, meg két éjjeli szekrény. Előbbi az Ikeából érkezett, letisztult fehér, nem nyomja rá a bélyegét a szoba berendezésére, lehet garázdálkodni a  kiegészítőkkel. 

A többi holmi a folyamatos bolhapiacozás termése, még az elején érkezett a lakásba két régi szódás láda, dekorációnak szántuk őket a polcra, átmeneti megoldásként éjjeli lerakóasztal lett belőlük, amíg nem találunk sokkal jobbat. 🙂

#bedroom #decor

 

#bedroom #decor #pillows

Kicsi a lakás, hogy nagyobbnak tűnjön a tér, a háló ajtaja sosincs behúzva, ezért is próbáljuk úgy dekorálni, rendben tartani, hogy mindig jó legyen benézni. Egy darabig csak részletfotók készültek, mert az össz dekoráció az ágyneműből meg a díszpárnákból állt, abból viszont akad jó néhány. 🙂

#bedroom #decor #indigo

A főbérlő kérésére nem lett szétszögelve a fal…az első egy hónapban. 😀 Aztán sorban érkeztek a jobbnál-jobb keretek, képek, úgyhogy muszáj volt engedni a kísértésnek, max. kifestetjük a lakást kiköltözés előtt. 🙂

#walldecor

A földön kisakkozódott, hogy kb. milyen lesz az elrendezés, aztán jött a kalapálás…

##bedroom #decor #walldecor

…és a nagy kékség. Egy rég elfeledett ágynemű újra előkerült a fiók mélyéről, aztán az indigókék textilfesték segítségével rákúszott a függönyre, meg sok minden másra is. 😀 Függönyfestést megnézheted itt.

#bedroom #decor #walldecor

 

#bedroom #decor #walldecor

 

#bedroom #decor #walldecor

 

p_20160606_102411

 

dsc_0139

 

wq1

De, ahogy az M&A dekor háza(i)táján lenni szokott, a “végeztem” hátradőlés nem tart sokáig, az élet, na meg a dekorálás megy tovább.

dsc_0833

A kék egy időre elvonult, mert natúrra vágyott a szemünk, amihez csak néhány kiegészítőt kellett leszedni/megváltoztatni.

dsc_0837

 

dsc_1003

Minden szép volt, de most meg egy színes párna ütött rést a natúr pajzson. Irány a nyomda, elő a színes kiegészítőkkel.

dsc_1304

Ja és az ágy, aminek a fejtámlája nagyon beleolvadt a falba, már egy ideje tervben volt, hogy kap keretet, de nem volt kéznél a jó öreg szigetelő szalag, most végre beszerződött egy tekercs és bevégeztetett a terv.

dsc_1247

Megint csak pár kép, kiegészítő cserélődött, így már jöhetnek a nagyon színes párnák is. 🙂

dsc_1261

 

dsc_1262

 

dsc_1282

 

dsc_1284

 

dsc_1279

 

dsc_1289

 

dsc_1291

 

dsc_1292

 

nappali2

dsc_1301

fotók: M&A dekor

Kövess minket:
  • Bukor Erika

    Üdv, szeretnék érdeklődni, hogy a bojler milyen anyaggal lett elrejtve? Nálam gázbojler van, milyen lehetőségeket tanácsolnátok, hogy ne látszódjon annyira a a vezetékekkel együtt. Előre is köszönöm a választ. Szép napot kívánok. Bukor Erika A 30 éves fürdőszoba felújítás fotói alapján teszem fel a kérdést.

  • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

    Szia Erika! A boyler egy olcsó Ikea rolóval lett elrejtve, a neve: SCHOTTIS plisszírozott roló. Egyszerűen a falhoz/ plafonra erősítheted, nem szükséges fúrni. A legjobb benne az, hogy méretre vágható. Mi ezt ajánljuk neked is.

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük