Egy tök átlagos nap két lakberhülyénél…

Konyhába – ahol pár hónappal ezelőtt csodás zöldre festettem a falat – lett véve egy felsőszekrény. Gondoltam azzal majd faszán felkerül az i-re a pont, azaz szép egységes lesz, eltűnik a pultról a sok oda nem illő kacat. A múlt héten nagy nehezen fel is került végre, nade:

Kacatotfaszánbenyelte deződfallalnemlettjó nemkellmégse leszedem. Merciátjön ígyténylegnemjó falatfessedlefehérre. Megyekveszek nagylevegő megintfestek. Hurráígyjó igyunkávét nézemközben kopaszezígy ződhiányzik.

Mégegykávé megintnézzük feketeszékekkeljólesz. Netenkeresekszéket Mercirámszól nehülyűjjmeg vancsomószékem feketékis pontnemkellmost szalaggyàle hozzàkettőt. Cipekedünk pontmintrégen székfölszékle. Étkezőtisátrendezzük kurvajókafeketeszékek demégmindignemazigazi. Tanakodunk kénemásszín abarnajólesz. Reggelmegyek veszekbarnátakkor. Mercifeljön készenvanmàr? dehogyvankész gyerekfentvan ragasztokmég. Gyerekalszik megintfestek utálokfesteni deezténylegjólett ígyatuti ezaszínmégjobbantetszik. Deaszekrénymégsenemkell túlböszme polcleszinkább azmárbevált.

Najóvanakkor leszmégpárkör. 😀

Az alsószekrények teljesen ki lesznek cserélve az új gépek miatt és persze a képek is variálódnak, mert azok a zöld-narancshoz passzoltak jól. A pultot lefestjük feketére – addig is amíg nem jön az új – meg a retró előszobafalat is. Plusz a fekete csík visszakerül, de azt már nem festjük, szigetelőszalaggal is jó lesz, sose lehet tudni milyen fesztivál várható az új alsószekrényekkel és a polccal. 😀

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon8
  • Kovács Csilla

    Hello! Minden feltett képetek helyett egy tábla jelenik meg: Stop! This image was hotlinked! felirattal... :( vajon miért van ez? :(

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Szia Csilla! Jelezték pàran a friss posztjainknàl, hogy ez van a fotók helyett. Bosszantó, de sajnos nem tudjuk az okàt. Nézz rà később lehet, hogy közben làthatóvà vàlik.

  • SNN

    Sziasztok! A Barna falfesték milyen márka és szín? Nagyon klasszak vagytok! :)

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Szia! Poli-farbe Platinum N30 Nàd beltéri falfesték.

  • KTristana

    Hahó! Épp nagy lakásfelújításban vagyok Franciaországban és az itteni IKEA honlapján a ti inspirációtok jelent meg :) szívmelengető volt látni, hogy "Anikó, Hongrie" :-)

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Szia! De jó, köszi szépen, hogy megírtad, nekünk is jó làtni, ha felbukkan valahol. ??

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük