Gyerekbirodalom régi kincsekkel

Apukája jóvoltából már újszülöttként is előbb volt dodzseme, mint rácsos ágya a leendő birodalom tulajdonosának, de így jár az, akinek mindkét szülője, meg még az anyja barátnője is nagyon sok éve gyűjti a régi, csodás kacatokat. 😀

A bébiszobát (ami a genfi kilengés miatt, legtöbbször lakatlan) már megmutattuk, de két új helyzet is zajlik épp: egyrészt a gyerek nő, mint a gomba, másrészt hamarosan sátorbontás következik, újra az eredeti otthon lesz a főhadiszállás.

Ami azt jelenti, hogy végre életre kel a sok-sok szunnyadó terv, persze ha a mesterek is úgy akarják. 😀 A 70 m2-es lakás anno 2 főre lett megtervezve, berendezve, így az néhány helyen újragondolást igényel.

Majd azokról is beszámolunk részletesen, mert néhány már a távollétünkben is elkészült. A költözésig még van pár hónap, addig a bolhapiacról érkeznek a szuper csecsebecsék, játékok, kiegészítők, amiktől izgalmas lesz majd a gyerek birodalma (is).

Mielőtt bárki elkezdeni aggódni, természetesen vannak “rendes” játékai is a gyereknek, szóval nem tekebábúkon és porcelánfigurákon kell tengődnie és kiskamaszkorában az Ő szobája is olyan lesz, mint amiben egy bomba robbant éppen, de addig nincs mit tenni, a szülői ízlés és káosz lesz az úr a szobáját illetően is. 😀

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon38
  • Fias Szilvia

    Végre egy normális babaszoba!! Gratulálok! Jó dolga lehet a Kisfickónak! Üdv!

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük