Őszi dekor vagány feketével, áfonyakékkel megbolondítva

Nem szoktunk őszi dekorral készülni, most sem ez történt, egyszerűen tavaly olyan kiegészítők érkeztek mindenhonnan, leginkább a bolhapiacról, amik ezt a hangulatot hozták az albérletbe. Mivel mindez szeptember környékén történt, lehet akár őszre hangolódós, bekuckózós dekornak is nevezni, nem? DE! 😀

Vannak alapdarabok, amik már a kezdetekről megvannak, így az iskolaszékek, az anatómiai plakát, a retró fa fotel, amik meghatározzák a lakás alaphangulatát. Ezekhez remekül passzolnak a natúr és a fekete kiegészítők. A piacról viszont érkezett egy szürkéskék váza, ami behozta a fáradt kéket, illetve a szürkét a képbe. Az Ikea is ráérzett, kidobott egy szép szürke szőrös párnát, ami természetesen pont passzolt a vázához.

A rozoga faládáknak is nehéz ellenálni, így abból is akad pár darab, mindig másra használjuk őket, itt épp a konyhapulton lévő oázis alapja lett.

A falra is találtunk pár érdekes darabot, a feliratos vállfa később a karácsonyi dekorban is szerepet kapott.

A műhelyszékre az étkezőben épp nem volt szükség, így lerakóasztal lett a kanapé körül.

A hálóba is becsúszott némi fekete és a szőrös párnából is jutott az ágyra, Jeff szuper fotója pedig tovább vagányosította az összképet.

Természetesen a polc is átrendeződött, ahogy megbontottuk az ünnepi terítéket a fa gyertyatartók is visszakerültek ide, mert újra a natúr hódit ott is, némi kékkel/szürkével.

A retró váza kékjéhez a Zara is adott egy ágytakarót, ráadásul szuperül leárazva, úgyhogy az is szépen beépült a rendszerbe.

Akkor még egy koszorú is készült, amit teljesen a lakás hangulata és a rengeteg lehullott falevél ihletett, úgy is mondhatnánk, a téma az utcán hevert. 🙂

Végül a tavalyi születésnapra terített konyhapult esti hangulata, már elmúlt ugyan, de jó visszanézni.

fotók: Merci-Ancsa dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon103
  • Cilkó

    Imádom, egyszerűen csodálatos!

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük