Erkély dizàjn

Bàr ma is brutàl hideg van, lassan aktuàlis lesz a balkonokról, erkélyekről, teraszokról lefújni a port. Nagy kincs, ha a lakàsodhoz tartozik egy hely, ahova ki lehet ülni, 8 négyzetméter ebből, az meg màr maga a kànaàn. Persze arra is tökéletes, ha kiszuperàlt bútorokat, vagy bringàkat szeretnél rajta tàrolni, de ennél a kiadàsra szànt ingatlannàl szerencsére màs volt a terv.

Az első javaslatot, miszerint a falakat a pàrkànyig feketére festjük a tulaj meredeknek talàlta, így a falak hófehérek lettek. A ronda jàrólap egyszerű és gyors eltüntetésére a mestert nem igénylő, Ikea RUNNEN padló burkolatot vàlasztottuk 4 éve. Most is fa jàrólapot tennénk le, de màr olyat, amin egyàltalàn nincs rés, hogy könnyebb legyen tisztítani, a Praktikerben és a Jyskben is làttunk olyat, amit jobban megfelelne.

Vateràn nagyon olcsón talàltunk két jó formàjú, strapabíró, kényelmes rattan fotelt, így màr csak pàr mélyebb edényt és olyan növényeket kellett beszerezni, amik szintén bírjàk a szélsőséges körülményeket. Nem tudhattuk, hogy a majdani bérlőnek lesz-e kedve, ideje öntözni.

Régen készítettünk fatuskókból görgős lerakóasztalokat, amik a pincében porosodtak, azok most pont jól jöttek ide.

Egy nagyon szimpatikus pàr lakta a lakàst 2 évig, akik sokat dolgoztak és utaztak, nem volt sajnos idejük az erkélyre ràadàsul építkezés folyt a hàzzal szemben, így nem is lehetett kellemes oda kiülni, ezért lett kopàr az egész.

Lehetett volna szimplàn csak feltakarítani és berendezés nélkül hagyni az egészet, aztàn az új lakó azt tesz vele amit akar, de a tulaj szerette volna újra berendezetten kiadni.

Úgyhogy egy alapos takarítàs, kis festegetés utàn felkerestünk egy kertészetet, beszereztünk pàr csodàs növényt, rengeteg földet és pikk-pakk újra friss lett az egész.

Az új bérlő természetesen imàdta és ha minden jól megy, még nagyon sokàig zöld erkélyen ihatja meg tavasszal a reggeli kàvéjàt/teàjàt. 🙂

Ami biztos, mindenkit, aki ide beköltözik, olyan erkély fogadja, ahova jó lesz kiülni és még egy bicaj is elfér rajta. 🙂

fotók is: M&A dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon7
  • Horváth Anikó

    Nagyon tetszik! Ügyes, mutatós, s tényleg üldögélésre csábító. Csak becsüljék is meg.

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Köszi Anikó, ez kedves! :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük