Karácsonyi dekoráció

Költséghatékony műfenyő

Ez a poszt azoknak szól, akik mindegy milyen okból, de a műfenyő mellett teszik le a voksukat. Nekik próbálunk most segítséget nyújtani, hiszen az egyik legfontosabb dolog az ár. Meggyőződésünk, hogy olcsón is lehet szépet alkotni.  Ilyentájt csak kapkodjuk a fejünket, hiszen szebbnél szebb műfenyő kínálattal hozzák lázba a karácsonyimádók népét, de a legtöbb esetben brutál áron. Ha jól választunk évekre letudtuk a fa keresgélésével  járó macerát. Nálunk az Ikea FEJKA 180 centiméteres műfenyője lett a nyertes.  Hogy miért e típus mellett döntöttünk, az elolvashatjátok itt. A kedvező ár pedig lehetővé teszi, hogy ne csak  a nappaliban tündököljön az ünnep jelképe.

Gyakran előfordul  karácsony  környékén, hogy  már délután felvonulunk a hálószobába, hogy teljes legyen az édes semmittevés, azaz: ágyban fekve sütemény majszolás egy jó filmmel. Ilyenkor a karácsonyfa nincs látótávolságon belül, pedig az igazán sokat dob a hangulaton.

Ikea karácsonyfa

A gyerek is benyújtotta már tavaly az igényét a külön kis fára, de nem találtunk megfelelő méretet, mindegyik túl öblös és drága volt, ezidáig. Szóval Fejka-ból kettő érkezett és kipróbálódott a gyerekszobában is, de természetesen nem marad így, a szoba tulajdonosa épp nem volt itthon, de szinte biztos, hogy a színes díszekre fog rányúlni, ha eljön a díszítés ideje.

Karácsony a gyerekszobában

Ráadás változat is van. Ancsa szigetvári, csak néha lakott lakásának nappalijába is került egy a műcsodából és mivel a díszekből is felhalmozódott több doboznyi, a berendezéshez passzolóan kék-fehér lett a fa dizájnja.

A mondanivalónk lényege, van olyan műfenyő, ami jól néz ki, feldíszítve meg pláne és értjük a fenyőillatot, nálunk is sokszor van élőfenyő, de ezen nem kell minden évben összeugrani, az egyik ezért jó a másik meg azért, egy biztos, ez a műfenyőváltozat nekünk nagyon tetszik. 🙂

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon12

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük