Vagány falszín a fürdőben

Az egész színezés a feketével kezdődött. A hirtelen ötletet tettek követték. A háló egy délután alatt szikrázó fehérből vagány fekete lett.

Poszt róla:itt olvasható

Innentől nem volt megállás, beindult a  gépezet. Mivel a konyhában is fekete lett egy falrész, a fürdőbe màr nem ezt szàntam. A szín  naponta változott, nem voltam biztos benne, hogy melyik is a tuti ideillő árnyalat, mígnem egy szép vasárnap este a Tv képernyőjén megjelent. Szex and the city, második rész, Carrie Bradshaw lakása, pontosabban a hálószobája. Azonnali villámcsapás, ez bizony szerelem.  Ha aznap éjjel nyitva lett volna a festékbolt…

fotó: Pinterst

Talán a szín nem teljesen ilyen, de csakis azért, mert én picit változtattam. Égszínkék , friss, dögös kéket akartam és a fejemben már meg is volt az árnyalat. Tökéletes keverés, ( nekem ) tökéletes szín. 

A reggeli kávé mellett Ancsa szerinted jó lesz típusú támogató hívás után már ment a festékkel pepecselés. Mindig vannak kezdeti nehézségek, úgymint nincs glettkanál vagy kalapács. “Nézz rá másképp”. Mi van helyette? Kés és húsklopfoló. Csak pár pici szög helyet kell betapasztani, a felszerelés elégséges. Nehogy már ezen múljon a boldogság, há’ nem? 😉

 

 

A munkáról egy szóban: borzalom. Fél időben felhívtam a festőm, aki sajnos nem ért rá. Legközelebbi időpont: szombat. Nincs mese, folytatni kell…

Mondtam már, hogy utálok festeni? 😉

Végre vége. A plafont még egyszer át kell gurítani, de az ráér holnap is. Kezdődjön a dekorálás. Ez a szín és a zuhanyfüggöny annyira extra, hogy ( egyelőre) nem kell ezt figurázni. 

…na meg ez a szép tükör 😉

A forgatókönyv mindig ugyanaz: glettelés, szögelés, glettelés 🙂 

 

Már javában zajlanak a karácsonyi fotózások, így a fürdő is ünnepi hangulatra váltott. Imádom ezeket a pufók angyalkákat ,hihetetlen jól mutatnak a színes falon.

 

 

 

 

Páran írtátok már, hogy ez nagyon bevállalós szín. Higgyétek el, csak így érdemes. Nem kell megijedni, elvégre mi baj lehet? 3-4 000 forintnyi költséggel nincs kockázat.   Muszáj bevállalósnak lenni, hogy a végeredmény ütős legyen.  

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük