Fekete fal a konyhában

Igen, határozottan  támad a fekete, de nem ez az első találkozásunk. Sokszor festettünk már feketével. 4 éve egy gardrób szekrény kapott táblafesték bevonatot az előszobában.

Aztán egy általunk felturbózott étteremben festettük feketére a falakat.

 

A kiadandó lakàs konyhàja is feketével lett izgalmasabb:

 

Nem mondhatnánk, hogy ez most pattant ki az agyunkból, de a saját otthonainkban óvatosan színeztünk, ha meg is történt, nem sokáig tudtunk vele együtt élni. Most újra aktivizáltuk magunkat, mert a fekete más, mint a többi.

Egy hete a hálószoba lett fekete, poszt róla : itt olvasható

ma a konyha került sorra

Tulajdonképpen a fürdő festése volt betervezve, de közbejött az ebéd és ha már a konyhában ment a pepecselés…:)

Nem volt mérés, rajzolás, lefóliázás, csak szemmértékre maszkolás, az egész nem tartott tovább 20 percnél.

 

Szóval a fekete tényleg szuper, DE,  ahogy látjátok , kiegészítő nélkül csak egy sima fekete csík. ami sem nem extra, sem nem izgi. Ütős végeredmény akkor lesz, ha a kiegészítőket ügyesen választjuk hozzá.  A hálószobában és a konyhában is olyan részt választottunk festeni, amit aztán tele lehet pakolni, nem véletlenül…;)

 

 

 

 

Igen, szőnyeg van az étkezőasztal alatt. Morzsás lesz? Leeszi a gyerek? Akad rajta a szék?  Van gyerek, nem eszi le. Ha mégis megtörténne, feltakarítjuk. Nem akad a szék, a szőr nagyon rövid. Nem hullik és nem kényes. A gyerek is nagyon jól nevelt, soha életében nem hadonászott a kanállal, villával, nem köpködött, nem dobálta az ételt. Baleset elvétve, szőnyeg mindig volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folytatjuk nemsokára a fürdőszobával.

Fotó: M&A dekor

 

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük