Mutasd az erkélyed

Újabb játékot, illetve “szépségversenyt” indítunk, ezúttal csodaszép erkélyeket, balkonokat, függőfolyosókat szeretnénk nézegetni és, ahogy az a Mutasd az otthonod játékunknál is volt, természetesen mindet megmutatjuk, de a szerintünk legszebbet és az olvasók szerint legszebbet egy-egy aprósággal meg is jutalmazzuk. Szóval, ha nem csak erre hasznàlod:

akkor nincs más dolgod, mint kattintani két fotót és elküldeni nekünk egy rövid bemutatkozással július 31-ig a  merciancsadekorblog@gmail.com e-mail címre.

A szerintünk legszebb erkélyről posztot készítünk, a tulajdonosa pedig ezzel a  szuper párnahuzattal egészítheti ki majd erkélye berendezését.

és ahogy írtuk fent, Ti is választhattok egy nyertest, a legtöbb lájkot kapó városi kert tulajdonosát ezzel a feliratos tányérral fogjuk megajándékozni.

Közben azok a szerencsések, akik saját teraszon lógathatják a lábaikat is kezdjenek el fotózni, mert a következő játék csak róluk fog szólni, de először mutassátok, mit alkottatok idén erkély/balkon ügyileg. 🙂

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük