Full retro

Nem akarjuk állandóan ismételni magunkat, ezért az “ügyről” nem terveztünk sokat írni. A lényeg: pár kisebb bútor és 1-2 kiegészítő  cseréjével teljesen megújítható bármilyen tér. Merci nappalija nemrég olyan volt, akár egy Ikea katalógus.

Igen erősen érezhető az Ikea style, nem véletlenül, ezek a fotózás utáni képek. A fotózás részleteiről ide kattintva olvashatsz.

Nagyon érdekes volt, szerettük, még akkor is ha idegen stylist munkálkodott a dizájnon. Aztán  az Ikea elvonult és a lakás visszatért régi önmagához, rendezgetés itt, rendezgetés ott, mígnem a nappali egyszercsak full retrora váltott…

sorba érkeztek a vateráról a cuccok.

Hát igen, lomiztunk pár új kacatot és a végeredmény kész időutazás…:)

Fotók: M&A dekor

Kövess minket:
  • Mariann Bakacsi

    Tényleg kész időutazás, nem hittem volna, hogy pont Nálatok látom viszont az állólámpát, amit mi a régi házban csak otthagytunk az új tulajdonosnak sok más bútorral együtt! Én anno nem szerettem, mert ettől a narancssárga lámpaernyőtől inkább csak hangulatfény volt, de nem igazán világos, persze még a hagyományos izzók idején.Ezt a "recséző" lányok szobrot én is néztem, nekem is nagyon tetszik. Szóval jól néz ki ez az új dizájn, de az Ikeás is nagyon tetszett!

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Köszönjük szépen! :) Igen, ez a lámpa hangulatfényt ad, de pont ezért szeretjük. Ha nagyobb fényre van szükség felkapcsoljuk a mennyezeti lámpát. :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük