Polcdekoráció

A dekorációra sokan nem fordítanak energiát, csak a funkció a lényeg, elég a bútor, szőnyeg, lámpa, a többi már csak porfogó. Szerintünk a dekoráció varázsol a lakásból otthont. Megadja az alaphangulatot, általa élni kezd a tér. Nem kell túlzásba vinni, de kihagyni sem érdemes. Hogy mi hogy állunk ezzel? Aki régóta követ bennünket tudja, eszeveszett dekorálok vagyunk, mindig van/lesz kép, csetresz, kütyü, bizbasz, ami újraírja  a polc, a szoba, vagy épp az egész lakás dekorációját. Ráadásul szeretünk lomiba/bolhapiacra járni, kacatokra vadászni. Hétvégén megint volt piac és megint nem maradt ki. 

DSC_1075

Csak pár könyv beszerzése volt a terv Ancsa polcára, viszont a meglátni és nem tudjuk hova lesz jó, de nem lehet otthagyni kategória nyerteseként még hazaesett: egy húst már nem daráló, mert szuper rajta a felirat; pár whisky-s agyag palack a formájuk és színük miatt; plusz egy faragott szekrény tetejéről “leesett” aranyozott, fa stukkó(?)…vagy mi, mer’ olyan gyönyörű, mint a blondel képkereteink.

DSC_1046

Hazaérve azonnal indul a friss szerzemények beillesztése, izgalmas, ahogy az új cuccok keverednek a régi(ség)ekkel, a képektől, feliratoktól meg totál vagány lesz a kavalkád. 🙂

DSC_1048

Robert Redfordnak teljesen jól áll a dúsan aranyozott dísz, meg az orosz fényképezőgép. 😀

DSC_1068

A fekete polcnak meg az egyre több kütyü.

DSC_1088

 

DSC_1081

 

#decoration

A szuper darálót majd még megfejeljük egy jóképű kaktusszal, attól lesz a polc legérdekesebb darabja. 🙂

DSC_1089

 

DSC_1080

 

DSC_1091

 

DSC_1086

Nem készült teljes fotó, még mindig van üres hely a polcon, úgyhogy folyt. köv. 🙂

fotók: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük