Az időtlen, klasszikus kanapé új ruhája

Ez az igen mutatós ülőalkalmatosság már 2 éve várja, hogy lehetőséget kapjon. Sajnos az eredeti huzat nem illik az imádott fehér-natúr koncepcióba, így három választási lehetőség van/volt. 1. Eladjuk. 2. Várunk, hátha eljön a színes korszak, 3. áthuzatjuk tovább erősítve ezzel az eklektikát Merci otthonában. A türelmi idő lejárt, megválni egyáltalán nem szeretne tőle, nincs más megoldás, a rózsás kárpitnak mennie kell.

Amit a kanapéról tudni kell: a Name Design Studio-t két belsőépítész, Jo Supara és Ali Tarakci tervezte meg és alapította 2010-ben. Eredeti bútorokat készítenek, kortárs és a népies stílussal, időtlen minőséggel. Az egyedi, kézzel készített bútordarabokat a XX. század klasszikus formái ihlették, ugyanakkor a kárpitozás a boho chic és az etnikai stílusra vagy a keleti mozaikokra emlékeztet.

Merci két macskája miatt az anyagválasztás egyik legfontosabb szempontja, hogy tisztítható legyen. Mosható huzatokhoz vagyunk szokva, eddig folt még nem fogott ki rajtunk, de a két kedvenc miatt elég egy esős nap és a huzat új mintát kap, így most egy vízálló, impregnált anyagra esett a választás. Őszintén szólva emiatt kicsit ment az aggódás, hogy milyen lesz a végeredmény, de aki mer, az nyer. Az anyag minden tekintetben kitűnő választás volt.

Az eklektika kiteljesedett. Remekül működik a dúsan faragott szófa és a 60-as évek műanyag lábtartója együtt. Van itt már minden, modern, antik, retro…

a

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon1
  • Peterdy Ágnes

    Egyszerűen gyönyörű minden munkátok! Imádom ezt a stílust. Mindig fehér padlóra vágytam, de eddig nem jött be sajnos!

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük