Lámpatuning festék sprayvel

Az egyik legújabb lakásátalakításunk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Úgy is mondhatnánk, hogy az egészfalas poszteren, meg a kanapén kívül semmi sem úgy alakult, ahogy szerettük volna. 😀 Természetesen mindenre lett más megoldás, de a szoba lámpáján még mindig megy a rugózás. Igen, rengeteg brutál jó lámpa létezik a piacon, de a költségesre sikeredett felújítás után nem szeretnénk erre (is) sokat költeni, mert ami nagyon-nagyon tetszik, az fix, hogy brutál drága. Talán kedden meglesz a megoldás, de mellette elkezdődött a hekkelés, mert ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, akkor rányúlunk a régi jól bevált csináld magad, az Isten is megsegít módszerünkhöz. Ma polcfestés volt az alap ötlet (mert még az is hiányzik az egyik falról) festék sprayvel, végül – talán mert tele van a búránk a lámpákkal – egy felhőlàmpa esett àldozatul és csodàs (neon narancssàrga helyett) koral színe lett. 🙂

Nagyon fontos! Aki nem tud szabad levegőn fújni (a társasház pincéje sem egyenlő a szabad levegővel), ne is tervezzen ilyet, borzasztó büdös, a szomszéd utcában is érezni fogják és a légutaknak sem tesz jót! Szóval lakásban NE!

Tetszik a végeredmény, annyira, hogy a raktárba száműzött felhőlámpa sem landol a szemétben, kipróbálunk rajta egy másik színt, viszont a kiadandó lakás lámpakálváriáját ez sem oldotta meg.

Agyalunk és hekkelünk tovább, köv.héten mindenből is lámpabúra lesz! 😀

Fotók: Merci-Ancsa dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük