Stúdió Apartman 2

Egyeske már sokat szerepelt, itt az idő, hogy a második apartmanról is írjunk pár sort. Mikor elkezdtük a felújítást a cél az volt, hogy gyorsan és olcsón formába hozzuk a lepukkant lakàst.

54 nm-ről indultunk, de a 30 nm-es szoba Merci lakásához lett csatolva, így a maradék területen kellett kialakítani egy jól funkcionáló apartmant, ahol egy kétgyerekes család is kényelmesen elfér. Mivel az előző felújítások igencsak megterhelőek voltak, itt már csak azzal foglalkoztunk, hogy minél előbb fogadóképessé tegyük az objektumot.

Először a falakat pucoltuk ki.

Mindenből a legegyszerűbbet és a legolcsóbbat vettük , semmi flanc, semmi macera. Ez volt a kis mostohagyerek projektünk. Pár százezer forintból meg is úsztuk a felújítást. Nem röpködtek a milliók, ezért amikor a festés fázisába léptünk, rögtön elvetettük a fehér fal ötletét. Ide most sokkal látványosabb megoldás kellett.

Az első variáció, természetesen Ikea bútorokkal megspékelve.

Mivel Emikének mégsem jött be a galériaágy, egy csapásra megoldotta a hova tegyünk négy ágyat kérdést. Kanapéágy ki, emeletes ágy be. Külön öröm, hogy potom pénzért találtunk egy pont megfelelő méretű kanapét, ami igény szerint alakítható. A magas ágy adta élvezetről sem kellett lemondania, barátnős hétvégéken szépen átcuccolnak az apartmanba és olyankor mindig az emeleten alszanak. Még pár év és azt vesszük észre, hogy már csak enni jár haza.

A MerciAncsa bazárból befolyó pénzt gyorsan felhasználtuk arra, hogy az apartman kicsit megújuljon. Adtunk a színeknek még egy lapáttal. 🙂

Fotó és dizájn: Merci & Ancsa dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon2

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük