Hogyan dekoráljunk képekkel

Szakértőknek nem mondanánk magunkat, de tény, ez a mi asztalunk, van pàr jó tippünk a témàban. Biztos megvannak az erre vonatkozó lakberendezési szabályok, de azzal nem foglalkozunk, a saját igényeink szerint ütjük szitává a falakat. Mindig be van tàrazva egy rakàs glett, jöhet aminek jönnie kell.

A legfontosabb, hogy mit ne csinàljunk! Ha rànk hallgattok, felejtősek a képeslap nagyságú képkeretek! Nem mutat, nem jó, nem kell. Ha ekkora méretű fotót szeretnétek a falra aggasztani, tegyétek nagyobb keretbe! Tök mindegy, hogy mekkora a falfelület, mekkora a belmagasság, a kis szöszmösz képek (majdnem) mindig elrontják a kompozíciót! Pinteresten láttuk pár kivételt, de őszíntén megmondjuk, hazai jó példával még nem találkoztunk.

A frissen festett falak kicsit bennünket is megijesztenek, ezért első körben mindig igen óvatosan megy a szögelés. 🙂

Aztàn persze az óvatossàg egyszercsak kevés lesz, indul az újratervezés, ill. az újraszögelés. A hatalmas asztal és a kristàlycsillàr izgalmasabb hàtteret kívànt.

Természetesen mindenki azt tesz a falára, ami neki tetszik. Mi szeretjük a poént és a mutatós, de olcsó printeket. Jöhet a következő lépés, az elrendezés. Muszáj, hogy legyen forma, hogy az összkép tetszetős legyen. Amitől a falnak megyünk, az a pici keretben pici képek szétszórva a falon. Kusza és rendezetlen összhatás, ráadásul 1 méter távolságról nem is látszik, hogy mi van az aprócska keretekben.

Csak semmi óvatoskodàs, ha üres a fal, elő a kalapàccsal, nem kell félteni a vakolatot. Ha elcseszted újra lehet vakolni glettel 🙂

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon36

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük