Gyerekszoba projekt

Ritkán posztolunk gyerekszoba fotókat, most pótolnánk a hiányosságot. Az iskolakezdés (majdnem) mindig felfordulással jár. Alap, hogy legyen egy kényelmes íróasztal székkel, plusz tárolók és egyéb kellékek, de hogy igazán menő iskolásnak érezze magát a gyerek, be kell vetni a nagyágyút: jöhet az extra dekor. Nagyfiúnak/ nagylánynak kijár ez a megtiszteltetés, hiszen az iskolakezdés nem kis dolog.

Emike is nagyon várta ezt az időszakot, persze ez az első félév végére elmúlt, de a menő nagylányszoba iránti vágy azóta is megvan.

A bútorokat az IKEÁBAN vásároltuk. MICKE íróasztal és a KULLABERG szék elég volt, nem kell ezt nagyon túlbonyolítani. A nagyobb munka a dekorálás, hiszen azon áll vagy bukik minden. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy jó dekor kiemel, a silány változat viszont nagyon lehangoló hatást kelt. Tessék odafigyelni a dekorációra, nem is hinnétek milyen fontos ez az aprónépnek!

Vejke, Merci (szupercsúcs) személyi edzőjének a kisfia, tündéri gyerek, aki szeptembertől iskolás lesz. A szobája egy kis ráncfelvarrásra szorult, a Micimackós tapéta lekerült a falról és a felesleges játékok helyére bekerült a MICKE íróasztal és az olcsó, de jó MOLTE szék. A plusz tárolást egy 5 fiókos KULLEN komóddal oldottuk meg.

Micimackónak felmondtunk és szerződtettük a szuperhősöket. 😀

Az URKSKOG szőnyeget mi már régóta használjuk és szeretjük, szuperjó méretezésű szőnyeg, a pici gyerekszobák elengedhetetlen tartozéka.

Minden megvan, kalapács a kézben, indulhat a móka!

Végezetül, de nem utolsó sorban pár szó a legújabb kedvencről, ami nem más, mint a SCHOTTIS pliszírozott (szürke) sötétítőroló. Olcsó de jó kategória. Teljesen kizárja a fényt, mellette brutál extrán mutat. A kiadó apartmanban és Ancsa szigetvári lakásában is használatban van. Nem túlzás ha azt mondjuk, imádjuk.

Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. 🙂

Fotó: M&A dekor

IKEA által támogatott bejegyzés.

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon1

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük