IKEA konyha

Merci régi otthonában zajlanak a felújítási munkák, a lakás egyik feléből kialakított 32 nm-es lakás elkészült. Még sok a munka, a maradék 50 négyzetméter is igényli az átalakítást, de erről majd később írunk.

Rövidtávú kiadásra készült, ezért (is) kellett okosan bánni a térrel. A korábbi konyha-étkezőből hálószoba lett, a konyha pedig kényelmesen elfért a nappaliba vezető folyosón. A 4 méteres belmagasságnak köszönhetően a lakás tágasnak hat, bár lehetett volna galériát építeni, ezt hamar elvetettük, a külön szoba sokkal kényelmesebb és látványban is sokat rontott volna a lakás “kettévágása”. Így, a munka végeztével megállapíthatjuk, hogy jól döntöttünk. A konyha kérdést sem bonyolítottuk, az alapszekrények adottak voltak, a többi elem is az IKEÁBÓL érkezett.

Régóta szemeztünk a METOD fekete-fehér csíkos faliszekrénnyel, nagyon mutatós és kényelmes darab, arról nem is beszélve, hogy igen jó áron kínálják.

Ahogy látjátok a mosogatógép nincs beépítve. Az alsó rész gépekkel együtt már 1 éve meg lett vásárolva egy másik tervhez, így az adott volt, csak egy sütőt kellett vásárolnunk, ezért ezzel nem is foglalkoztunk. Mindenki tudja, hogy egy ilyen típusú felújítás rendesen megviseli a pénztárcát, az ember ott spórol ahol tud. Nem vettünk másik mosogatógépet, felesleges luxus lett volna, ez tökéletesen megfelel, abszolút nem zavaró a látványa.

A METOD vízszintesen nyíló faliszekrény minden elvárásnak megfelel, extrán mutatós és nagyon kényelmes, még a mikrónak is jutott benne hely. Ez a faliszekrény is többféle előlappal kapható, bár most a csíkos nyert, szemezünk még az ASKERSUND világoskőris hatású szekrényajtóval is.

A lakás már túl van a tesztüzemmódon, egy kedves barátunk vendégeskedett itt pár napot. Mindennel maximálisan meg volt elégedve, bár nem sütött főzött, mégis imádta az új IKEA konyhát.

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon84

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük