Milyen legyen a talpalávaló?

Vannak, akik arra esküsznek, hogy a szőnyeg csak egy felesleges porfogó és vannak, akik úgy érzik, enélkül csupasz a tér. Mi az utóbbi csoporthoz tartozunk, véleményünk szerint a berendezés egyik  fontos eleme. Hogy milyet válasszunk? Lehet drága vagy olcsóbb árfekvésű, egy a lényeg, mindig adjon egy kis pluszt a térnek.  Személyes kedvencünk az IKEA  által forgalmazott STOCKHOLM  szőnyeg  Mindketten használjuk és szeretjük, igaz, időnként lecseréljük, de mindig visszatér, vagy egyszerűen összevariáljuk az újonnan érkezettel.  

Az esztétikum mellett a kényelem is nagyon fontos. Egy szőnyeg legyen puha, kellemes érintésű és az sem baj, ha nem kell vigyázva állni rajta.  🙂 A STOCKHOLM  minden kritériumnak megfelel,  ezért az IKEA szuper termék sorozatunkban igen előkelő helyen szerepel. 

 A kis perzsa  önmagában is mutatós darab, de az IKEA szőnyeggel kombinálva sokkal extrább lesz a hatás. 

A fekete-fehér minta szinte bárhova beilleszthető,  aki olcsóbb variációt szeretne, jó szívvel ajánljuk a LAPPLJUNG RUTA rövid szálú, igen kedvező árú darabját. Ezt is kipróbáltuk, és biztosan állíthatjuk, hogy megéri az árát. Mutatós és nagyon bírja a strapát ezért gyerekszobába is kiváló választás lehet. 

Emike szobája nagyon kicsi, ezért egy kisebb darabra esett a választásunk. Az URSKOG névra hallgató gyerekszőnyeg beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a legifjabb családtag imádja. 

Maradjunk a  a fekete-fehér változatnál , muszáj megemlítenünk az IKEA  kínálat másik nagyágyúját, ami nem más, mint  a STOCKHOLM 2017 háló mintás talpalávalója. 

Persze még számtalan lehetőség létezik, de ezek a darabok mindenki számára elérhetőek lehetnek.  IKEA fanok révén, előszeretettel választunk tőlük “házi kedvencet”, legyen szó akár bútorról vagy más nekünk tetszetős egyéb lakberendezési tárgyról. 🙂

A bejegyzést az IKEA támogatta, köszönet érte.

Fotó:M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük