Malm komód és a táblafesték esete

Több mint 10 éve tartják magukat a  MALM komódok mindkettőnk lakásában, így Merci hálójában is. Eszünkbe sem jutott lecserélni, ugyanis nálunk abszolút kategóriagyőztes bútordarab, az IKEA szuper termék sorozatunkban igen előkelő helyen szerepel. Elsősorban az  egyszerű formája miatt  szeretjük, de az is fő szempont, hogy a mély fiókok rengeteg holmit benyelnek. A hálószobában van 4 fiókos és  3 fiókos  is. Összesen 7 darab, így a tárolási gondok itt is nullára vannak csökkentve.

Úgy belesimul a környezetbe, mintha beépített bútor lenne, nem lehet nem imádni.

A finoman gördülő fiókok nagyon kényelmessé teszik a használatukat. A régi retro komódot cseréltük le a MALM komódra, a különbség elmondhatatlan. Nem szorul, nem lóg, nem nyikorog…:)

Az összeszerelése gyerekjáték, még nekünk is, pedig nem vagyunk nagy barkácsbajnokok.

 

 

De mi van akkor, ha ragaszkodunk egy szuper bútorhoz, de a változtatásra serkentő kisördög nem hagy nyugodni? Festünk! Színessel már próbálkoztunk, nem tetszett. Lemarattuk kromofággal és becsületére legyen mondva, a komód ezt is kibírta. 🙂 A fekete már többszörösen bevált és régóta tartja magát, úgyhogy elő a táblafestékkel!

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon szeretjük a MALM bútorokat, letisztult, kényelmes , strapabíró darabok. A tárolás nagyon sok családnál gondot okoz. Sok a kihasználatlan hely, ezt problémát orvosolja az IKEA azzal, hogy ágy alatti tárolókat kínál.  MALM sorozat bútorait: ide kattintva nézheted meg.

FONTOS, hogy a komódokat minden esetben a falhoz kell rögzíteni, ez a kockázatok elkerülésének egyik legjobb módszere! Az IKEA  számára nagyon fontos a biztonság, legyen nekünk is az! 🙂

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon13
  • Nati

    Nahát, milyen aranyos és jó ötletek! Nagyra értékelem, amikor valaki kreatív és még a kézügyessége is meg van hozzá. Esetemben erről nem beszélhetünk, de nem baj, mert így is találtam kedvemre való komódot: http://www.riodesign.hu/szekreny-tv-allvany/fanny-szekreny-6-fiokkal :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük