Karácsony imádók klubja, azaz: hangolódjunk az ünnepekre

Mindenki másként ünnepli a karácsonyt, van aki  inkább otthonában egyedül/társával töltődik, így a nappalit és hálót dekorálja, de csak óvatosan, hogy ne legyen túl hangsúlyos. Másoknak a nagy bulizásokat jelenti az ünnep, ottalvós bulik, sok dekoráció, míg egyes emberek  a csomagolásban élik  ki dekorálás iránti vágyukat. Sokfélék vagyunk, ezért a dekoráció is lehet sokféle. Az ünnep előtti hetekben mindenki hangolódik a maga igénye szerint.

Mi így várjuk az ünnepet:

Mindig a világítással kezdünk. A nappalok rövidebbek, kevesebb a fény, muszáj egy kicsit ráerősíteni. Az IKEA idén is kitett magáért, persze, hogy mi is ott csemegéztünk.

 

Ki mondta, hogy ha karácsony, akkor el kell árasztani a lakást rénszarvasokkal meg bárányokkal és idétlen kinézetű manókkal? Éljenek  a nyulak, mókusok, rókák és egyéb hagyománykerülő állatok.

Igen, jól láttok, az ott egy arany légy. Hát nem elbűvölő? 😀

Több okból került a bevásárlókosárba ez a kis legyecske, ami a VINTER 2018 dekoráció néven fut az IKEA honlapján. Első, legfontosabb mellette szóló érv, hogy tetszik , szeretjük a poénokat, másrészről a mit nem csinálunk bloggereknek is kell témát biztosítani, mégiscsak a szeretet ünnepére készülünk vagy mi a szösz… 😉

 

 

 

Ha nincs kedvetek mézeskalácsot sütni, semmi gond, az IKEÁBAN beszerezhetitek a szuperfinom változatot. VINTERSAGA mézeskalács dobozban kapható kész sütemény, tényleg nagyon finom, nálunk pár perc alatt elfogyott. A család csorgó nyállal várta, hogy a fotózás véget érjen és lecsaphassanak az utolsó darabokra.   Pár dobozzal biztos betárazunk az ünnepre, amellett, hogy lesz saját készítésű finomság is.

hógömb eddig valahogy  kimaradt, de ennek a darabnak nem tudtunk ellenállni. Milyen karácsony az, ahol nem olvasgat gomba alatt egy cilinderes, szemüveges  egér/ róka vagy nem tudjuk pontosan mi?  A  búra alatti pulyka csak erősíti ezt különleges összhatást, ahogy az Aliz csodaországban ihletésű függődíszek is.

 

 

VINTER 2018 sorozat jó áras darabja ez a kis világító dekoráció.  Az időzítő minden nap ugyanakkor kapcsolja be a világítást és 6 óra elteltével  kikapcsol. Ez azért jó, mert mi  soha nem szoktuk ezzel foglalkozni, bekapcsoljuk és éjjel-nappal megy , sajnos így az  elem hamar megadja magát, de az időzítőnek köszönhetően jóval tovább bírja, nem kell 3 naponta elemet cserélni.

 

STRÁLA led-es asztali világítás akár egész évben maradhat kiegészítő világítás gyanánt, de a húsvéti dekorhoz is jól jöhet.

 

 

A hagyományos dekorációt sem kell száműzni, a csillag forma elengedhetetlen tartozéka az ünnepi készülődésnek.  A STRÁLA lámpaernyőre   azonnal lecsaptunk. 🙂

 

 

és itt vannak még a koszorúk is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jutott belőle mindenhova 🙂

Dekormániásoknak a fürdőszoba díszítése is kötelező 😉

A piros gyertyatartó az egyik kedvencünk, mert karácsony után is dekorálhatjuk vele az otthonunkat, senki nem fogja kiszúrni, hogy az ünnepi kollekció egyik darabja.  Ez különben nagyon sok termékre jellemző a VINTER 2018-as sorozatban.

 

A fürdőruhás hölgy nem kimondott karácsonyi dekoráció, de az ünnephez kapcsolódik, ez ugyanis egy elő karácsonyi ajándék 🙂

 

 

 

 

 

Mindenkinek boldog készülődést kívánunk!

Fotó: M&A dekor

 

 

 

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon54

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük