Fekete fürdőszoba

Fekete az új fehér!? Nálunk mindenképpen, mert ugyanannyira bírjuk, mint a fehéret. Egyszerűen nem lehet vele mellényúlni.  A  hálószobában is nagyon bevált, totál megunhatatlan kategória. 🙂 Amellett, hogy ütős szín, mert önmagában is nagyon jól mutat, remekül lehet dekorálni. Minden kiegészítő, szín jól áll neki, most pirossal lett párosítva, így is nagyon menő.

 

A háló után a konyha kapott egy kis fekete fuvallatot 🙂

A fürdőszoba kékje is nagyon és sokáig bevált, ami (nálunk) nem ok arra, hogy ne változtassuk meg. Szeretjük-szeretjük, de menni kell tovább. Sok szín felmerült, de egyik sem jött be annyira, mint a fekete. Érdekes, de most a fehér szóba sem került. 🙂

 

Bár a festés és a velejáró macera a legutálatosabb dolog a világon, erőt vettem magamon és átgurítottam a falat. A végeredmény (megint) nem okozott csalódást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: M&A dekor

 

 

 

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon13
  • Gergely Lászlóné

    Olyan érdekes,,, amikor kezdődik a "színváltás", sokszor kérdeztem magamban,,, de miért, mikor az annyira jó, ami most, s ahogy van. ...hát ezért is. Fantasztikus lett! No persze ehhez, pld. a hálószoba pirossal való kombinációja!!!... telitalálat! S tudom, ha egyszer beindul a fantázia, akkor festeni és dekorálni kell! :) Gratulálok!

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Igen, Marika, ha elindul a vezérhangya...:D Köszi, nagy ölelés! <3

  • Sajben Andrea

    Most lettem biztos abban, hogy neki esek a wc-nek, és "befeketítem" a falat. :D Ahogy lesz egy kis időm!:)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük