Viharvert hajólapátból asztal

A bolhapiacozásban az a jó, hogy bármi megtörténhet. Lehet, hogy épp nem kell sem hajólapát, sem asztal, de délután elmész, mert egy szép napos szombaton szuper program (annak legalábbis, aki szereti) és estére mindkettő lesz, ráadásul láthatjuk, hogy az egyik kedvenc, de nem normális árus most épp minek képzelte magát.

Az úgy volt, hogy a piacon (genfi) először a szép fa szín tűnt fel, közelebbről nézve derült ki, hogy hajólapátok, amik egy lakásban egyértelműen csak dísznek jók, de az árukat megtudva, úgy döntöttünk, megkeressük azt a helyet, ahol majd jól fognak mutatni, merthát nem egy szokványos darab. Alapos tisztítás után bekerültek a nappaliba és ezzel fény derült arra, hogy a nagyobbik nagyon-nagyon jól mutatna a kanapé előtt asztalként.

Férj kocsimosásból hazatérve közölte, hogy a szomszéd utcában látott kidobva egy roncs asztalt, szuper lábakkal. Na azért akkor vissza is ment gyorsan. Hihetetlen mákunkra szerelvény is volt a lábakon, így csak át kellett csavarozni őket lábastul és kész is lett a viharverten is gyönyörű hajólapát asztalkánk. 🙂

…és a másik még mindig mehet a falra dísznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotók: Merci-Ancsa dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon13
  • Trixa

    SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Köszi! :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük