Szőnyegmustra

A szőnyegekkel kapcsolatban sok kérdés merül fel, először is, hogy legyen, vagy ne legyen. Mivel mi arra buzdítunk mindenkit, hogy ne drága bútorokkal próbálja megújítani az otthonát, természetesen szőnyeg pártiak vagyunk. Egy jól kiválasztott darab, teljesen új hangulatot varázsol az adott térbe. Kiegészítők, textilek, ezekkel lehet játszani, ha változásra vágyunk. Most mutatunk pár variációt.

Marhabőr, alapdarab, nagyon bírja a strapát és igen mutatós. Ezt a szőnyeget a napokban eladtuk, de még mindig maradt elfekvőben pár példány a raktárunkban.

A szürke változat nagy kedvenc, nyúzzuk már egy ideje, de biztosan állíthatjuk, hogy mindent bír. Landolt ezen már málnaszörp, pörköltszaft, csoki, sáros láb, de folt még egy aprócska sincs rajta.

Perzsa, ez ugye magáért beszél…

Kilim, amikor igényeljük a színeket:

Ha  olcsón szeretnénk megúszni a talpalávalót, választhatunk például az Ikeából 🙂

Natúr szőnyegek, Mercinél mostanában ez a sláger 🙂

egy szuper darab a H&M home-ból:

és a legfrissebb kedvenc, Zara home:

 

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon21
  • Ági

    Sziasztok, a rattan asztal beszerzési helyét szeretném megkérdezni. Hol lehet ilyet beszerezni? Ha közeljövőben lecserélnétek, én vevő lennék rá :)

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      https://merciancsadekor.hu/2016/06/14/a-jo-fogas-az-jo-fogas/ Az az asztal egy papasan rattan fotel alsó részéből lett csinálva, nem tervezzük az eladását. A jófogáson, vaterán fillérekért tudsz venni. :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük