Ha sok a cucc

Ruhák, táskák, cipők, hogy másról ne is beszéljünk. Igen, az évek alatt összejött egy igen tetemes kollekció, nem tagadjuk, szeretjük a szép ruhákat. Időközönként  szelektálunk,  de a megmaradt készlet így is sok helyet foglal és a gardrób egy idő után  zsúfolt és kényelmet lesz . Mit lehet ilyenkor tenni? Át kell gondolni, hogy nyerhetünk plusz helyet. A mi esetünkben nincs más megoldás, muszáj lecserélni a szép  favállfákat. Szerettük, mert egységes látványt nyújtottak, de be kellett látnunk, hogy nem praktikusak.

A ruhák nagyon szorosan voltak, arra pedig semmi esélyt nem láttunk, hogy plusz vállfát szorítsunk be.

Az új kedvenceknek nem maradt már hely

A Malm komódok benyelik a nadrágokat, táskákat , vastag pulcsikat és egyéb női csecsebecséket

Körülnéztünk vállfafronton és megvettük a legolcsóbb , legegyszerűbb fémvállfákat.

Egy csapásra fellélegzett a gardrób és persze mi is. Minden újra áttekinthető és szellős lett. Első körben 150 vállfát rendeltünk, ami házhoz szállítással együtt 7000 forintunkba került.

A kényelem mellett a látvány is kifogástalan, egységes, áttekinthető, rendezett minden. Gyorsan rendeltünk is még 75 darab drótvállfát, jöhetnek az új rucik…;)

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
  • Kavasánszki Dia

    Sziasztok! Megírnátok, honnan rendeltétek a vállfákat? Köszi előre is! Dia

  • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

    Szia Dia, a vállfákat a Vállfa Webshop oldalán találtuk. 40 centis drót vállfa. https://vallfa.hu/40cm-Drot-Vallfa

  • Kavasánszki Dia

    Köszi szépen!

  • Kavasánszki Dia

    Sziasztok! Azonnal megrendeltem a termékeket, de csak most van időm írni (lakásfelújításban voltunk :) ). Szinte azonnal megrendeltem a vállfákat, meglepődtem a minimális mennyiségen, de ilyen áron kétszeresét is megvettem volna. Gondoltam, elajándékozom a felesleget...aztán kiderült, hogy van itt férj- és gyermekszekrény is...nem lett felesleg.:) Elképesztő lett az eredmény az átpakolás után, ha hiszitek, ha nem, én még ma is ott tartok, hogy magamban MINDEN NAP MEGKÖSZÖNÖM NEKTEK az ötletet! :))))))) Szép napot kívánok! Hűséges olvasótok, Dia

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      De jó, örülünk, hogy tudtunk segíteni! Köszi Dia! <3

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük