Dekoráció frissítés

Több posztban foglalkoztunk már a témával. A dekoráció a lakberendezés legizgalmasabb része. Különlegessé, izgalmassá, egyedeivé teheti a teret. Véleményünk szerint, aki lebecsüli a dekoráció fontosságát, az bizony vajmi keveset ért a lakberendezéshez, mert dekor nélkül minden olyan ízetlen marad.  A tökéletes kiegészítőket megtalálni nem is olyan könnyű. Fontos a jó választás, mert hiába szép egy adott váza, kép, gyertyatartó, ha nem mutat az otthonunkban, ha nem adja meg azt a pluszt, amit várunk tőle, akkor bizony el kell engedni.

Mi a dekorációt úgy használjuk, mint más a ruháit, kedvünk szerint cserélgetjük.  Ennek a legolcsóbb módja a képekkel variálás. A keretbe valót legtöbbször a pinterestről szerezzük be és ha megunjuk az aktuális változatot, pillanatok alatt kicseréljük, megváltoztatva ezzel az egész szoba hangulatát.  Előfordul, hogy   besokallunk a színekkel , ilyenkor jön a natúr változat.

Vagy a visszafogott fehér

 és ilyen  feketével fűszerezve

persze a színek mindig visszatérnek

A képeket  összehangoljuk, ez gondos tervezést igényel, mert nem mindegy, hogy mi kerül a falra, az összkép számít minden esetben.

Felirat is mehet?  Naná! Hogy milyen? Akár ilyen:

Nem számít, hogy mit teszel ki, a te lakásod, a te mondani/nézegetni valód, másrészről a poén (nekünk) kell.  Ez a felirat korántsem azt jelenti, hogy iszákos az ember lánya/fia, kizárólag arról tanúskodik, hogy a tulajdonos lazán veszi az életet és van humorérzéke. Persze mindig lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni.  A felháborodott fanyalgó kritikusok, ne tántorítsanak el, elvégre ti vagytok otthon! Csak lazán, mindent egy jó poénért! 😉

Bennünket nem érdekel a legyen mondanivalója dekoráció, csak a látványra gyúrunk, amit  másokkal tudatni akarunk, azt megtesszük szóban. Nem kellenek szépen csengő okosságok, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen kizárjuk az ilyen jellegű printeket, azonban csak akkor kerülhetnek a falra, ha mutatós a betűforma vagy épp passzol a szín.

Ez a kép is nagyon kellemes árnyalatú, illik Merci kék H&M párnájához, lehet, hogy kap egy keretet. 😉

Még üresek a keretek, de a dekoros már dolgozik az utánpótláson, a következő posztban megmutatjuk a megújult  galériafalat.

Fotó: M&A dekor/ Pinterest

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon2
  • Milla

    Én nagyon szeretem a festészetet. A fiatal kortárs festők munkái nagyon egyedivé tudják varázsolni bárki otthonát és az áruk se olyan elképesztő. Tudom ajánlani Solthy Viktória képeit. http://www.riodesign.hu/festmeny-tukor/solthy-viktoria-lora-akril-festmeny

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Köszönjük szépen! :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük