Online rendelés és annak kockázata

Mivel Merci vidéken lakik, korlátozottak a lehetőségei dizájn bútort illetően, mégis megtalálja a módját, hogy valami különlegessel lepje meg magát. Az online csemege mindig nyitva és kéznél van. Hogy kockázatos-e interneten vásárolni? Ha ismert oldalról és nem humbukgézabútor.com-on rendelünk szinte esélytelen a hiba lehetőség. Mi a legrosszabb, ami történhet velünk? Nem tetszik, na és?  Nincs gond, szinte minden normális oldalon 2 heted van rá, hogy átgondold kell-e az új bútor/tárgy/ kiegészítő avagy sem. Ha eldöntötted és kéred a visszavételt, elég ha hátradőlsz és várod a futárt, aki  szépen visszaviszi a feladónak, természetesen  a cég kontójára. A pénzed 2 héten belül biztos, hogy a számládon lesz.  A Vivrét már jól ismerjük, nem ez az első rendelésünk. Általában megvagyunk elégedve a szállított áruval, ilyen pl: a szürke-fekete marhabőr vagy a fonott fotel, mindkettő jó vásárnak bizonyult, nagyítóval sem találunk rajtuk hibát. Apró dolgokban volt csak mellényúlás, említésre sem méltó csecsebecse ment vissza.

A nappali kicsit újra lett gondolva, ezért elkezdődött a vadászat. Sárga, modern vonalú, karcsú fotel után ment a vágyódás, ha lehet, levehető huzattal, ami egy macskás, gyerekes házban ugye elengedhetetlen. Kinek kell a zsíros, koszos karfa, hogy mást ne is említsünk.  Kipróbáltuk a fixre kárpitozott bútort, nem jött be. Szinte biztosan nem úszod meg folt nélkül, amit utólag eltávolítani nem lehet szépen. Szóval Merci nyitott volt mindenre, bárhol szembejöhetett vele a kicsike. Ezt akár szó szerint is érthetitek, ugyanis ahhoz ragaszkodunk, hogy legyen tere egy bútornak, mi értelme begyömöszölni egy szép darabot, oda, ahol nincs helye. Osztani és szorozni kell, nem kiskanállal begyömöszölni a nekünk tetsző darabokat. Továbbá az is szempont volt, hogy ne legyen minden második lakásban ilyen fotel. Nem sokat kellett keresni, a Vivrén hamar szerelem lett a böngészésből.

Denver Yellow Szék nek mindene tökéletes: mérete, színe, formája.

Ja, és a huzat 2 perc alatt lekapható, tehát a kárpitos pár nap alatt varr másik színből cserehuzatot, ha más színre vágyik az ember lánya. A hülyének is megéri, hát még Mercinek. 😀

A formája kicsit  Arne Jacobsen, 1958-ban tervezett Egg foteljére emlékeztet, de ez nem Jacobsen replika, ami azért nagyon jó, mert ez kisebb.

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon22
  • Kovács Csilla

    Tényleg jó kis fotel, de majd' 90 ezerért... mondjuk a vivre néha nagyon elszáll. :(

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük