Régiség Raktár, a retrót kedvelők kánaánja

Még nyáron kezdtük el posztsorozatunkat a szerintünk jó kacatlelőhelyekről, vagyis olyan boltokról, ahova gyakran betérünk ha érdekes, különleges kiegészítőre vágyunk, és persze az is fontos- merthogy velünk ez az átlagosnál többször előfordul -, hogy mindezt aránylag olcsón ússzuk meg. Tavaly fedeztünk fel véletlenül Budapest 13. kerületében (Hegedűs Gyula u. 17.) egy szuper helyet, ami – mint hasonszőrűek, biztosan állíthatjuk – a retrót kedvelők kánaánja.

Magdolnát a tulajdonost nem interjúvoltuk meg hogy jutott el a bolt megnyitásáig, mert teljesen egyértelmű, maga is szerelmes a 60-as, 70-es, 80-as évek remekeibe; kiderült abból, ahogy a kiszemelt tárgyakról beszél. Na persze az is azonnal világossá vált, ahogy beléptünk a boltba, hogy ért is hozzá, pontosan tudja mivel tölti fel a készletet – ismeri a történetüket, tudja honnan származnak és ki tervezte azokat. Fogadni mernénk, hogy először magának kezdte el gyűjtögetni a különlegességeket, aztán kinőtte magát ez a szenvedély. 🙂

Bárhogy is volt, nagy szerencsénkre megnyitotta ezt a remek kis lelőhelyet, ahol ráadásul olyan igényesen vannak tálalva az önmagukban is gyönyörű tárgyak, kisbútorok, hogy azok se mennek ki onnan üres kézzel, akiknek egyáltalán nincs retrókattanásuk. De nem is írunk többet, az ott készült fotók magukért beszélnek.

Természetesen mi előszeretettel vásárolunk nála, interneten is, mivel az aukciós oldalakon is megtalálható, illetve a facebookon és érdemes követni az instagramon is. Postán érkeztek tőle pl. a szuper erika székek:

A fa figurák többsége:

és a frissen elkészült lakásba a különleges formájú polcot is itt találtuk:

Meg még egy csomó mindent, amiről még nem készült fotó. Szóval, ha van ismerősöd, akiről tudod, nagy kedvence a “szocreál”, mindenképpen itt szerezd be a neki szánt karácsonyi ajándékot, vagy legalábbis ne foszd meg attól az információtól, hogy létezik ez a hely, mert imádni fogja. 🙂

Kövess minket:
fb-share-icon
fb-share-icon5

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük