Heveredj babzsákra

Hogy őszinték legyünk, nem igazán foglalkoztunk a babzsákkal semmilyen fronton, mígnem Merci kislánya nem kezdett rázendíteni az enélkül nem bír létezni című legújabb slágerére (azaz valamelyik gyereknek van otthon), ezért kicsit tájékozódtunk a neten a témában. Szembejött egy webshop, hurrá, így nem kell autóba ülni, hogy vegyünk egyet a gyereknek. A Heverde nagyon találó név ennek az ülőalkalmatosságnak:

A legnyilvánvalóbb az, hogy nagyon kényelmes, mert a töltet polisztirol gyöngyök tömkelege, ami a  legideálisabb megoldást nyújtja a sajgó  hátnak. Megtámasztja a gerincedet, bárhogy is helyezkedsz el benne, felveszi a hátad ívét ezáltal minden  testrészed  alatt támaszték van, ami azért jó, mert nem fog feszülni semmid. Létezik egy úgynevezett  ülőpárna ebben a kategóriában, amit még a munkahelyedre is bevihetsz. Ideális annak , aki egész nap ülőmunkát végez. Külön pozitívum, hogy töltőanyagot  bármikor után rendelhetsz. A töltet a folyamatos használat miatt tömörül, így a fotel kicsit összemegy, de igény szerint újratöltheted . Jó tudni, hogy a gyöngyöcskék antiallergén hatásúak, baktériumok, atkák és egyéb élősködők számára nem biztosít szaporodásra alkalmas környezetet, ez igazán megnyugtató, főleg, hogy van néhány macska a lakásban.

Lássuk csak, mi van még. Ja, igen, remek hőszigetelő. Mindenki kitalálhatja, hogy ez milyen kedvezően hat a komfortérzetre. Télen fűt, nyáron pedig hűt, hát nem nagyszerű? 🙂 

Most pedig jöjjön a dizájn része. Számtalan fazon közül választhatsz a Heverde babzsák webáruházban, a gyerek egy klasszikus gyerekbabzsákot választott és ragaszkodott a kék színhez. Ez külön öröm, így a lakás bármely pontján jól mutat. 🙂 Természetesen létezik ennek a felnőtt változata, azon belül is van több fazon: csepp és fánk alakú és egy tekintélyesebb nagyobb modell,  a nagyfőnök. 🙂 Mi itt is a klasszikus fazont nézegettük, de Emike szobája nem túl nagy, maradunk az eredeti tervnél. 

 

Nehezen indul a fotózás, itt mindenki szereti a kényelmet. Micikének muszáj lesz berendelni a nagyfőnök változatot. 😀 

Sorba mentünk, minden helyiségbe bepróbáltuk. Emike nagyon jól választott színt, jól mutat mindenütt. A háló a kedvencünk 🙂

 

 

mivel a fotel a gyereké, tovább kell mennünk vele az Ő szobájáig 🙂

 

 

Persze nemcsak ebben a színben rendelhető, rendkívül nagy a színválaszték. Egyszínű vagy mintás, teljesen mindegy , van miből választani.

Az egyedi rendeléseknek köszönhetően pedig folyamatosan új termékkel bővül a készlet. 

Ha kíváncsiak vagytok több színre és formára: kattintsatok ide! 🙂

Fotók: Heverde babzsák webáruház/ M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük