Újra itt az ősz, dekoráljunk stílusosan

Még egy picit kapaszkodunk a nyári hangulatba, pedig ilyenkor már minden porcikánkban érezzük, hogy itt az ősz.

 

 

 

Esős , borús idő van, pont ideális az őszi hangulat fotózására. Mint minden évben, idén is mellőzük a tököt, őszi faleveleket, bogyókat és egyéb szokásos csapból (is) áradó dekorációt. Nem kedveljük és ebből nem is csinálunk titkot. Szőrök, bőrök, takarók és gyertyák, ezek a mi kellékeink.

Több marhabőrünk van, jut a teraszra is, szépen kibéleljük vele a függőágyat. Egy jó könyv, illatos, finom tea és egy meleg takaró. Pont  ennyi kell egy lazulós, kellemes őszi délutánra. 

Persze, nekünk ez nem elég, muszáj  dekorálni, de mivel is? Tök, termés, bogyó, levél szóba sem jöhet. Leltár indul: mit is használhatunk.  van pár dekor almánk, ehhez passzoló égősorunk, szezon gyümölcs és jó sok borostyán. Nagyszerű, más nem is kell. 

 

 

 

 

 

 

és, hogy mi kell még a hangulathoz? Fények!

 

 

 

 

 

Délután kisütött a nap, Tigris le is dobta a kalapját 😀

 

 

 

 

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
  • Eva Levai

    Tetszik a csillár új színe. Tudjatok mi lett volna még olyan jó, őszhangulatú? Egy üveg/dekanter jó vörösbor egy szep darab sajt társaságában. Utána be is puszilhattátok volna... ;)

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Igen, a bor és a sajt nagyon jó ötlet, köszönjük. :) Most kimaradt, de legközelebb mindenképp lefotózzuk így is a teraszt.

  • Cilkó

    Nagyon stílusos. A cica egy csoda. <3

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük