Mutasd a kedvenc lakberendezési tárgyad/ dekorációd

…és nyerhetsz egy klassz beton falióràt mellé.

Fontosnak tartjuk a fiatal művészek, tervezők tàmogatàsàt, ezért is kedveljük nagyon a you:niq store oldalàt. Egy digitális showroom, platform, ami összegyűjti a feltörekvő magyar divat-, lakberendezés- és ékszer tervezők egyedi termékeit és elérhetővé teszi az online vásárlók számára. Igen, biztos nem ők az egyedüliek ebben, de van itt még valami, ami azért  nem mondható szokványosnak.  Az oldalon található termékeket a tervezők egyedi megrendelés alapján névre szólóan Neked készítik el! 🙂 

A nyeremény ezúttal tőlük jön, érdemes játszani, mert igazi különlegességet sorsolunk ki a legtöbb szavazatot kapott versenyző számára. Ez még nem minden, ugyanis a you:niq store a jàtékban résztvevőknek biztosít egy 10% kedvezmény kupont. De, hogy érezzétek a törődést, a szavazók közül is sorsolunk, a szerencsés szintén jogosult lesz a 10%-os kedvezményre. Ezért tényleg érdemes játszani és szavazni. 🙂 

Mutatunk pàr kedvenc termék a you:niq store kínálatából:

SZASZSOFI – STAYWILD GYMBAG

 

MÜSKINN – BENGAL GRAY BLACK

 

 

Ne felejtsétek: 10% kedvezmény minden játékos és egy szerencsés szavazó számára! 

Ja, és a szuper nyeremény: a Moha design kézzel készített betonórája. 

Pár mondatban róluk: funkcionális betontermékeket készítenek, melyek egyediségükkel és nagyszerűségükkel épülnek be a mindennapi életbe. A termékek között megtalálhatóak lakberendezési tárgyak, burkolatok, de ékszerek is. 

A játék szabályai:

Minden nevezőtől 1 db fotót kérünk a merciancsadekorblog@gmail.com email címre és maximum 2-3 mondatban írják meg, miért lett kedvenc az adott tárgy. Kérünk benneteket tartsátok be a szabályt és ne küldjetek több képet, a leírás is legyen rövid és lényegre törő.  

A játék kezdete: szeptember 12. A képeket 5 napig küldhetitek, tehát szeptember 17-ig, ezt követően még 1 hétig szavazhattok a kedvencetekre, szeptember 23-án lezárjuk a játékot. 

Köszönjük, ha játszotok, ha kommenteltek és megosztotok! 

Sok sikert kívánunk: Merci&Ancsa , you:niq store

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük