Indián nyár a teraszon

Igen, ősz van, de ez nem jelenti azt, hogy el kell pakolni a kerti bútorokat, sőt! Ne húzzátok még le a rolót! 🙂 Kellemes a hőmérséklet, vége a kánikulának, ilyenkor lehet igazán élvezni a teraszt. A Vivre megint jó volt hozzánk, igen olcsón kínált egy gyönyörű, horgolt hintaágyat. Nem kérdés, hogy idén még ringatózunk-e benne.

Hétvégén 29 fok lesz, gyorsan be kell üzemelni! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jól mutat, hogy milyen kényelmes arról még nem tudunk nyilatkozni, még nincs biztonságosan rögzítve, de hétvégén mindenképpen referálunk.

Pár szót a matekról, mert ez tényleg kihagyhatatlan vétel volt. 60 ezer forint körül volt az eredeti ár, de a nyár végi akciónak köszönhetően megkaptuk potom 10 ezer forintért. Ugye, hogy kihagyhatatlan? 🙂 

Fotó: M&A dekor

 

Kövess minket:
  • Metzné Németh Réka

    Sziasztok! Szuper otthonos a teraszotok! Szeretnék én is feltenni függőágyat és függönyt. A függőágyat mire akasztottátok? (Én hintakampóra gondoltam.) A függöny széltűréséről van esetleg tapasztalatotok? Vagy - jól emlékszem - belső udvar lévén nálatok ez nem jelent problémát?

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Szia Réka, köszönjük szépen! :) A hintakampó tökéletes megoldás. A függönyök szélben össze-vissza szállnak, de ez nem jelent problémát. :)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük