Zuhanyfüggöny a falon 2. rész

A faldekoráció problémás lehet, ha nem tudjuk, mit, honnan szerezzünk be. Mi teljes függők vagyunk a témában, imádjuk a képeket, gyakran cserélgetjük őket, így kitaláltuk magunknak a tutit, pinterestről nyomtatunk, filléres és gyors megoldás, nekünk, az örök változtatóknak ez pont ideális. Minek befektetni, pár hét múlva úgyis a raktárunkban landolna az is. Persze kivételek mindig vannak, Oldi képei stabilan tartják magukat és van egy újabb hóbortunk:  zuhanyfüggöny. 🙂  A Society6 oldalán tényleg érdemes csemegézni, mert hihetetlen mennyiségű, jobbnál jobb falravalót és egyéb mást is kínál, egy hátránya van, borzasztó nehéz 100 brutáljó kép közül kiválasztani egyet.  😀 Szóval a zuhanyfüggöny, amire azért kattantunk rá, mert nem csak a fürdőt “alakítja át”, kapunk egy óriás méretű képet is a falra, vámmal, postával együtt 25.000,- forintért. Igen, egy kicsit sok, de ha belegondolunk, egy ekkora kép a boltokban sokkal drágább lenne.

Első körben Mercinél ez a függöny lett a nyerő, imádjuk és ami furcsa, tesszük ezt hetek  óta, teljesen megváltoztatta a nappali hangulatát és totális összhangban van a mostani berendezéssel.  Poszt róla: itt olvasható

Mivel a választék hatalmas, újra elcsábultunk, többet is beemeltünk a kedvencekbe, persze, hogy kell még! Az áru Amerikából érkezik, sokat vártunk rá. 2 hétig utazott, majd 3 hétbe telt mire levámolták. 

és most nézzük meg, hogy mutat a fürdőszobában 🙂

Itt is hiper szuper…most mi legyen? 🙂  Lehet, hogy teszünk egy próbát a teraszon is… 😉

Fotók: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük