Csak a szokásos: pár százas, pár perces Ikea hack

Igen, egy újabb pár perces projekt, de ami a lényeg, pár 100 forintból megvan. A nemrég lomizott 1-2 kincs, azonnal beindította a gépezetet.

500,- Ft.  igazán nem sok értük, főleg, hogy Merci lakásában most ez a színkombináció a sláger.  Épp  az új drágaságokat fotózta, mikor is megcsörrent a telefon, egy kedves barát érdeklődött szeretne-e valamit az Ikeából. Naná! Épp leveles textilre lenne szükség, nézzük csak a méteráru kínálatot. Kezdődjön a tavaszra hangolódás 🙂 

Ez az! Friss és üde, pont mint a tavasz. 🙂

Ok, ez meg is van , de van itt még valami, jaj , ezek a színek…

TREBLAD táska, az ára Ikea family kártyával mindösszesen 190,- Ft.

Tu in ván, párna és szatyor egyben. Semmi más dolog nincs vele, mint belevarrni 3 db 3 centis tépőzárat. Fülek betűrve, párna belehúzva és kész is. A folyamatot az egyszerűsége miatt nem lett fotózva, mindenki számára érthető. Összköltség kb. 500, – Ft.

Persze ez a 190 forintos ár igazán semmiség, abban az esetben, ha többet veszel,  a fület egy nyisszantással kiiktathatod. Pár tépőzár és már kész is a szuper párna. Érdemes minimum hármat venni, a szatyor 2 oldala különböző mintájú így 2 szuper párnával és egy édes táskával gazdagodsz. 

Ha pedig indul a bevásárlás csak a belsőt kell kivenni és már mehetünk is. 

Ezzel a telet hivatalosan is lezárnak tekintjük. 🙂 

Helló tavasz! 

Kövess minket:
  • Mariann Bakacsi

    Most olvastam a mai bejegyzéseteket, de a táska már egyik IKEA-ban sem kapható! Jól néz ki ez a párna/táska. Tetszik a függöny is! Csak így tovább!

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Köszönjük szépen! :) A táskát tegnap vásárolta az ismerősünk, azt mondta, hogy volt belőle bőven. ( Budaörsi áruház)

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük