Makramé álom

Zsuzsuval, a Termosz design bloggerével egy ideje kapcsolatban vagyunk, készülődik egy közös projekt is, de erről majd később, most inkább a napi örömöt osztanánk meg veletek. 

2

4

A mai csodás esős napon, épp Rudikával megy a lazulás a kanapén mikor benyit a postás, kezében egy nagy dobozzal. Vártunk tőle egy csomagot, de a nagy doboz nem stimmelt, mi lehet benne? 

termosz-002

Nagy meglepetésünkre nem a megrendelt eggyel, hanem négy szuper termékkel is megörvendeztetett Zsuzsu, amiért hálás köszönet neki. 🙂 

A makraméról először a 80-as évek vége felé halottunk, nem akarunk dicsekedni, de abban az időben mi magunk is csináltunk ezzel a technikával ezt-azt. Ez persze régen volt, ma már nem biztos, hogy menne, ezért is örültünk nagyon, mikor felfedeztük a Termosz design oldalán ezeket a szépségeket.

Ha te is kíváncsi vagy rá, itt megnézheted a kínálatot. Macrames by termosz. 🙂 Mindegyik saját termék, kézzel készül, természetes alapanyagokból. Ez kell nekünk! Merci lakását is ellepték a növények, ezek a makramé virágtartók a legjobb helyre kerültek, bár biztosíthatunk benneteket, hogy ezek a kézimunkák minden enteriőrben remekül mutatnak. 🙂

Nálunk így:

3

25

19

1

23

 

Virágtartók és a faldekoráció tökéletesen belesimulnak az itteni   környezetbe, imádjuk őket. 🙂

13

22

5

8

9

20

17

A horgolt poháralátét, színben is passzol. 🙂

16

18

 

Ha ti is rendelnétek, ide írjatok: termoszofficial@gmail.com

Fotók: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük