Mágneses tapéta

Pár hete figyeltünk fel a ClassHome webáruház új termékére,  az állatos mágneses  tapétára. 

gw_nyul_tap2
forras:ClassHome

Nagy kedvencünk, úgyhogy mikor megláttuk rögtön belelkesedtünk, végre itthon is kapható. Kell, hát persze, hogy kell. Megnéztük és megvettük, nem tudtunk mást csinálni. 

classhome-003

A felrakása meghaladja a képességeinket, ezért egy kedves dekoratőr barátunkat hívtuk segítségül.  A ragasztáshoz  Metylan üvegszövet tapétaragasztót ajánljuk.

spezial_pl-huA Metylan üvegszövet- és textiltapéta ragasztó nagy ragasztóerővel rendelkező, felhasználásra kész diszperziós ragasztóanyag, mely a fentieken kívül alkalmas még textilhátú vinyltapéták illetve speciális nehéz tapéták (pl. parafa- műbör-, PVC-tapéta) felragasztására.

Metylan por alakú ragasztókhoz keverve fokozza azok kezdeti tapadását és javítja nedvszívóképesség-kiegyenlítő hatásukat

nnnnnnnnnnn

Mérés, kenés, ragasztás, örvendezés. 🙂 Tömören és röviden ennyi a történet.

12

nyuszi-010

2

Tudtuk, hogy délután tapétázás lesz, ezért délelőtt kinyomtattunk pár képet. Természetesen Emike választott, Vader nagyúr az egyik kedvence…:D

1

3

2

mmmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmm

mmmmmm1

mmmmmmmm6

mmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmm

 

1

Imádjuk a nyulat, de a legjobban azt imádjuk, hogy a képeket minden gond nélkül cserélgethetjük.  Maradt egy kis darab, most épp azon gondolkodunk azt hova tegyük…:) 

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük