Színes háló

Többször írtuk már, egymást inspiráljuk, ha egyikünk “bekattan” nemsokára a másik is érezni kezdi a tüneteket, így történt, hogy Ancsa hálós szöszmötölése után Merci is újratervezte a szobát.  A kék korszak ideje lejárt, legyen most valami más. 

1x

7

5

A  leggyorsabb és olcsóbb megoldás arra az esetre, ha változtatni szeretnénk, a képcsere.Lehet próbálkozni….

k5

nem biztos, hogy az első változat lesz a befutó 🙂

 

k4

Szigetelőszalag mindig van, sokszor használjuk, úgy is mondhatnánk, ez a titkos fegyverünk. Tegnap megmutattuk Ancsa, hogy dekorálta ki vele az ágyát, ma Merci is kezelésbe vette. Mindkettőnknél ugyanaz a típusú ágy van, Ikea MALM. Érdekes, hogy erre eddig nem figyeltünk fel,  tényleg, mintha kicsit kopasz lenne az ágyvég. Szaggatott vagy folytonos vonal, egyre megy, minden  jól mutat.

1

4

10

7

7

Ha már színezés, csináljuk jól.  🙂 A sárga kanapék kiszorultak a teraszról, épp el akartuk őket pakolni mikor  beugrott a nagy  ötlet, próbáljuk ki a hálóban. Ezek a kanapék amellett, hogy nagyon  strapabíróak, nagyon könnyűek is, csak kipattintottuk a lábakat és már vittük is fel. Egy ember simán elbírja. Serpa meló, de meglehet szokni és a végeredmény mindenért kárpótol. 

k

kkk2

12

k7

7

2

3

kkkk

11

m1

m6

kkkk3fotók: M&A dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük