Okos tárolás

A tárolás mindig fejtörést okoz, főleg, ha mindent szeretnénk eltüntetni. Egy család cipőkészletének sok hely kell és ha ez nem lenne elég probléma, ott vannak még a táskák, sálak, sapkák, egyéb ritkán használt kütyük, amiknek a látványa kicsit ront a komfortérzetünkön. 

TRONES Cipősszekrény/tároló nagyon bevált. Poszt róla :itt

6x

Első körben 6 doboz (2 csomag) lett felcsavarozva, de sajnos kevésnek bizonyult, persze nemcsak ez okozott gondot. Idegesítő volt, hogy a tároló teteje egy idő után folyton megtelt kacatokkal: kulcsok, levelek, csekkek, játékok és egyéb oda nem illő dolgok lepték el. 

trones-ciposszekreny-tarolo-feher__0391784_PE560005_S4

Igen, nàlunk is így indult. Csak a kulcsok és pár levél legyen ott, na persze. Szép gondolat, kár, hogy megvalósíthatatlan. Férj, feleség, gyerek, kutya, macska, szomszédok, mindenki ide fog pakolni. 😀 Miért? Mert kényelmes, azért. Persze rajtunk nem fog ki a probléma, megoldjuk ezt is, mint annyi minden mást. 🙂 

Vettünk plusz tárolót, tu in ván megoldás,  több minden fér el benne, pakolni sem tudunk rá. Hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe?

3

Az egészben a legnagyszerűbb az, hogy lett elég tároló, így  1-2 fakkot beáldozhattunk  más dolgoknak. Pl: kalapács, csavarhúzó, zsebkendő, szemüveg, gyógyszerek, szúnyog írtok, naptejek és egyéb csecsebecsék. Rumlifiók ezennel likvidálva. 

3

A férficipőket eddig hoztuk-vittük, egyszerűen nem fértek el. Nem tagadjuk,  a hova tetted típusú kérdések már-már az őrületbe kergettek, főleg, hogy teljesen jogosan hangzottak el.. 🙂    

1

Kérdések még vannak ( nem jogosak) , de mire a mondat végére ér a kedves semmitnemtalálokmeg családtag , már a kezében is van a keresett csónak cipő. Így szép az élet…és az előszoba.

1

16

12

A látvánnyal is meg vagyunk elégedve, mindösszesen 20 centit vesz el az előszobából. 

13

A tükröt a Jysk-ben találtuk, az ára elég baráti: 4000,- Ft

kkkkk

5

 

 

 

 

Kövess minket:
  • Török Erzsébet

    Tisztelt Merci--Ancsa dekor! Érdeklődöm a Trones cipősszekrény elemek kaphatók még Önöknél? Köszönöm előre is válaszukat! Török Erzsébet

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük