Villámgyors mintázás

Ráadásul kifejezetten remegő kezekre szabva, merthogy a kiszemelt mintának nagy szerencsénkre, kifejezett jól áll a kacska, girbegurba vonalvezetés. Történt az eset, hogy imádott cucc papírzsák vízálló példánya szép fehéren érkezett, ami nem baj, hiszen így is szeretjük, de egy hete megy a “csak kéne rá valami mintaféleség, esetleg felirat a fehérség megbolondítása végett” szemezés.

20160519_121628

De aki nem tud rajzolni, ne akarjon nagyot álmodni az ügyben, semmi értelme freskót hallucinálni a zsákra, maradunk a már kipróbált, könnyen kivitelezhető egyszerű mintánál. Márciusi tojáspingálás emléke még foszlányokban megmaradt…

#decoration

…az összes egyszerű volt, de ide most a legeslegegyszerűbb kell, természetesen a biztonság kedvéért csak a zsák egyik felén, ha nem sikerül a terv, marad még egy életünk. Jól ki lett ez fundálva! 

#paperbag #diy #decoration

Fogjuk az (akármilyen színű) alkoholos filcet, (precízek pontosan, hanyagok kb.) középen meghúzzuk az ahogy esik, úgy puffan határozott vonalunkat, kevésbé bátrak természetesen használhatnak vonalzót is, nem fog rontani a végeredményen.

#paperbag #diy #decoration

Aztán megint csak kb. egyforma távolságot tartva bevonalazzuk függőlegesen az egészet, majd kicsit ferdén és sűrűn vízszintes irányban is tolunk pár vonalat, így lesz a csodás halszálka minta. A félkörök már csak amolyan bónusz, ha túllendül a lelkesedés, meg a figurázhatnék. 

#paperbag #diy #decoration

Íme a mű, görbe vonalakkal is jól mutat…szerintünk. 

#paperbag #diy #decoration

 

#paperbag #diy #decoration

 

#paperbag #diy #decoration

 

#paperbag #diy #decoration

 

#paperbag #diy #decoration

…és ha már kezünkben a filc, gépszíj elkapott egy gyümölcsöstálat is, legyen akkor minden mintás a konyhában. Pepecselősebb a történet, 20 percet is igénybe vehet, és ide moos-, vagy kartonpapír szükségeltetik, hogy kivágjuk a kívánt ikszet, amit aztán a rágónak tűnő ragacs segítségével a tálra ragasztottunk, körberajzoltuk, majd jött a satírozás.

20160520_142816

20160520_142908

 

20160520_153632

Így teljes a kollekció. 

fotók: Merci-Ancsa dekor

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük