Utószezon a teraszon…

kicsi 2

Július vége felé közeledve, azon tűnődtünk, hogy hamarosan vége a nyárnak.  Az emberek többsége ilyentájt élvezni és nem felforgatni szokta a teraszát, de mi egy egész más csoportba tartozunk, minden lehetőséget igyekszünk kiaknázni. 🙂 Most épp a rég megunt Klippan kanapét vonszoltuk át Ancsa (szigetvári) lakásából hozzám. Még jó, hogy elraktározzuk a  bútorokat, pénztárca kímélő módon tudunk folyamatosan megújulni.

Jó választás volt ez a kanapé, nagyon kényelmes, hosszú az ülőfelülete, 4 ember kényelmesen elfér rajta. Az  Ikeában csak rövid ideig volt kapható, hamar megszüntették, nem is értjük az okát.  Nagy szerencse, hogy megtartottuk, sejtettük, hogy eljön még az ő ideje, így is lett.  Már most arra gondolunk, milyen jó lesz elnyújtózni rajta langyos nyárestéken, kezünkben egy frissítő itallal, miközben a kerti grill felől mennyei illatok szállnak majd felénk. Egyelőre kánikula van,  nappal a lakásban hűsölünk, de a teraszt késő őszig használjuk, úgyhogy semmi pánik, van még időnk bőven.

Első lépésként megváltunk  a nagy asztaltól, a felesleges székeket is elraktároztuk. Az étkezőben pont most volt bútorcsere, tökéletes időzítés, ez ide épp jó. 🙂 

1
M&A dekor

Mivel a kanapé  nagyméretű, 2 széknél több nem kell, de melyik legyen az? Naná, hogy a Panton. 🙂

4
M&A dekor

Készültünk, mert párnánk is van egy kevés 🙂  Természetesen ez csak egy kis része a készletnek. 🙂

2
M&A dekor

5
M&A dekor

6
M&A dekor

7
M&A dekor

5
M&A dekor

A macska ( is)  támogatta az ötletet….

3
M&A dekor

m5
M&A dekor

x
M&A dekor

2
M&A dekor

1
M&A dekor

i
M&A dekor

m8
M&A dekor

1
M&A dekor

 

4
M&A dekor

16
M&A dekor

ko
M&A dekor

m6
M&A dekor

n1
M&A dekor

n2
M&A dekor

n4
M&A dekor

Most azt kellene írni, kész a terasz, viszont aki bennünket ismer, az tudja, nálunk nem így működnek a dolgok.  😀  Jelen pillanatban  imádjuk, de hogy ez meddig lesz így, azt nem tudjuk megmondani, egy darabig biztosan….;-)

Kövess minket:

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük