Zuhanyfüggöny parádé

 A fürdőszobákról nemrég írtunk, itt és itt elolvashatjátok. A fő téma a dekoráció, ezen belül a zuhanyfüggöny. Ennek hatására kaptunk egy tippet, hol is érdemes zuhanyfüggönyre vadászni. Szeretnénk megköszönni, igen, elcsábultunk ami azonnali megrendelést vont maga után. 🙂 Mivel az áru Amerikából érkezett, pár hetet várni kellett, de a türelem rózsát zuhanyfüggönyt terem. 

Mercinél a banánleveles megoldás indította el a lavinát 

ezt követte a H&M-ből rendelt újabb függöny

A zöldből ennyi elég alapon körbenéztünk ezen az oldalon . Mit is mondhatnánk, zuhanyfüggöny fronton is abszolút Kánaán, a többi minden màst meg sem akarjuk nézni. Nagyon nehéz volt a vàlasztàs, de szigorúan megkötöttük, hogy csak egy maradhat…illetve kettő, de hàt ketten vagyunk, nem? DE! 😀

Merci nyertese ő lett:

Így néz ki fürdőszoba függönyként…és így, ha képként használjuk: 

Ancsánál a fekete-fehér nyomult sokàig.

Amíg a H&M Home ki nem dobott egy szuper dzsungelest.

Vàltàsnak meg érkezett akkor ez a gyönyörűséges festmény. 🙂

Most pedig jöjjön pár ráadás fotó. Szeretnénk leszögezni, hogy kivételesen ártatlanok vagyunk, az ötletgazda Merci férje volt.  Mi csak teljesítettük a kívánságát, mert nekünk még ez is belefér…;) 

Fotó: M&A dekor

Kövess minket:
  • VK K

    Sziasztok! Megkérdezhetem, hogy mennyibe került a szállítás mindennel együtt(vám, ÁFA), és melyik országba lett kiszállítva? :-)

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Szia! Ez a két függöny Genfbe lett rendelve, szállítási költség nem volt, viszont 9 ezer forint vámot kellett fizetnünk. Most rendeltünk Magyarországra, amint megérkezik a csomag, megírjuk a költségeket. :)

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Mindennel együtt kb. 25 000,-Ft a vége. :)

      • VK K

        Köszönöm a válasz(oka)t! Gondoltam, hogy Svájcba jobban megéri rendelni...a svájci 8% ÁFA még mindig barátibb a magasabb földolgozási költség (+ a helyi posta is tesz rá még vmit) mellett is, mint a Magyar 27% ÁFA + egyéb költségek. :-)

  • Anna Boller

    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a falra mivel rögzítettétek a zuhanyfüggönyt? Gondolom valamilyen ragasztóval, mert nem látszik semmilyen rögzítés. Ha tényleg ragasztó, akkor azt is szeretném megkérdezni, hogy milyen fajta, és hagy-e nyomot a falon vagy a függönyön?

Új komment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük