Gyerekszoba festés

Amikor a gyerek abban él, hogy anyuka állandóan változtat, teljesen természetes, ha igényli a saját birodalma frissítését.

Kérésére falat festettünk, persze Ő is tevékenyen részt vett a munkában.

Poli-Farbe Platinum egyrétegű, csepegésmentes beltéri falfesték színkínálata évről-évre bővül, egyelőre 57 árnyalatból lehet választani a polcokról, de a színek egymással is keverhetők.
A termék nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet és olyan kémiai vegyületet, amelyet a formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására fejlesztettek ki, ezért a biztonságos kategóriába sorolható.
2018-ban elnyerte Az Év Terméke Díjat beltéri falfesték kategóriában és őszintén mondhatjuk, hogy megérdemelten nyert, tényleg hihetetlen könnyű vele dolgozni, a végeredmény pedig egyáltalán nem mutatja, hogy nem szakember végezte a munkát.

Emike kedvenc színe a türkiz, így esett a választás a POLI-FARBE Platinum, K50-Kövirózsa árnyalatra. A festés pár óra alatt megvolt a takarítással és bepakolással együtt.

Nálunk elég volt 1 réteg, szépen , egyenletesen fedett. Ennek nagyon örültünk, mert nem szeretünk sokat pepecselni. A hamar munka ritkán jó-ra most rácáfolnánk. Hamar munka mindig jó, ha megfelelő anyaggal dolgozunk. 🙂

Fázisfotók éppen ezért nem is készültek, mert mire észbe kaptunk, már végeztünk is a munkával.

A következő projekt merészebb lesz, kipróbálunk egy másik árnyalatot. ( P60-PIPACS) 

Gombhoz a kabátot alapon a festéket megvettük, most azon morfondírozunk, hogy hova kenjük. 🙂

Fotó: M&A dekor

A bejegyzés támogatója: Poli-Farbe Kft

  • Hegyiné Erika

    Sziasztok! Nagyon jó színt találtatok, szép lett. Én tanácsot kérnék ha lehet ilyen ügyben hozzátok fordulni.9 éves kisfiam szobáját szeretnénk mi is kifesteni. 2 színt szeretnék kombinálni, elsősorban meleg és világos színekbe gondolkodunk. Van valami ötletetek, hogy milyen színek illenek egymáshoz? Előre is köszönöm, ha válaszoltok. Üdv. Hegyiné Erika

    • Dóczi Mercedes, Takács Anikó

      Szia Erika! Így nem tudunk segíteni, hogy nem làtjuk a szobàt, hiszen attól is függ, milyen a berendezés. Üdv : Merci és Ancsa

Új komment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük